Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Ny energi til gammel traver! er en eiendomsutvikler som ønsker å ligge i forkant av utviklingen ved å ha fokus på- Miljø, Energi, Godt bomiljø på en.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Ny energi til gammel traver! er en eiendomsutvikler som ønsker å ligge i forkant av utviklingen ved å ha fokus på- Miljø, Energi, Godt bomiljø på en."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Ny energi til gammel traver!

3 er en eiendomsutvikler som ønsker å ligge i forkant av utviklingen ved å ha fokus på- Miljø, Energi, Godt bomiljø på en totalt sett bærekraftig måte. NLI Utvikling har som misjon å tilrettelegge for sunn og bærekraftig utvikling. I konsernet har vi høy kompetanse og lang erfaring med fornybar energi og satser stort med vårt nye selskap STRAUM. Noe som gir oss en solid plattform for bærekraftig utviklin. Er en norsk teknologiutvikler og leverandør av fornybare kraftverksystemer som: Tidevannskraftverk Bølgekraftverk Vindkraftverk

4 Å snu hver stein……….. Hva betyr egentlig det for Prosjekt N.B.!  Å ”løfte” boligmassen etter Gerhardsen epoken- Krevende!  S amarbeidspartnere viktig- Avgjørende!  M yndigheter sin påvirkning og vilje- Nødvendig!  B ransje konservatisme- Utfordrende! N.B.! – S.U.!

5 Asker|Bærum|Telemark|Vestfold|Buskerud HVORFOR N.B.!? NorgesEiendom er en del av et konsern som har som misjon å legge til rette for en sunn Og bærekraftig utvikling. NorgesEiendom og Skanska ser dette som en mulighet for å bidra til ”gjenreising” av boligmassen etter Gerhardsen’s tid og opp til vår tids krav og funksjon. Gir Skanska kompetanseutvikling og konseptutvikling for Fremtidige prosjekter et konkurransefortrinn, sier Marit Thyholt, Skanska Teknikk. Vi har stor tro på at dette vil kunne bidra til å løse boligmangelen i framtiden og ser på dette som et viktig marked for oss i årene som kommer. NorgesEiendom og Skanska har sett på dette markedet spesielt. Vi har fått hjelp av Entelligens som har triangulert data fra: Prognosesentret, SSB og Statens kartverk for vårt valgte markedssegment.

6

7

8

9

10


Laste ned ppt "Ny energi til gammel traver! er en eiendomsutvikler som ønsker å ligge i forkant av utviklingen ved å ha fokus på- Miljø, Energi, Godt bomiljø på en."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google