Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Micron Associates: Headlines Micron Associates la slip Spania har ikke råd til høye priser for lenge.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Micron Associates: Headlines Micron Associates la slip Spania har ikke råd til høye priser for lenge."— Utskrift av presentasjonen:

1 Micron Associates: Headlines Micron Associates la slip Spania har ikke råd til høye priser for lenge

2 Spanske statsminister Mariano Rajoy har sitert Spania har ikke råd til å finansiere seg selv for lang til gjeldende priser i sin tale i det europeiske Union (EU)-toppmøtet. Spansk 10 års statsobligasjoner har vært handel på gir over 6,8%, kommer i nærheten av 7% considered unaffordable.

3 “Det mest presserende emnet er emnet for finansiering,” sa han. Spania har bedt om midler til sine banker, men landet har ikke bailed ut. De land har blitt enige om å låne opptil 100bn euro ($125bn; £80bn) for å støtte Spanias banker. Avkastning på statsobligasjoner handel på markeder er tatt som en indikasjon på renter regjeringer vil måtte betale å låne penger.

4 Det er institusjoner og også økonomiske enheter som ikke får tilgang til markeder som spesielt nå støter i Spania og vel som Italia og andre land, til tross for det faktum at Spania lavkonjunktur hadde sannsynligvis utdypes i andre kvartal av året. Spanias Bank sagt sitt siste dataene foreslått ytterligere sammentrekning i andre kvartal “i en mer intens tempo”. Tirsdag lagt EU-myndigheter frem sin visjon for fremtiden for monetære union, som de håpet ville berolige investorer at de trygt kunne låne til de land, og unngå ytterligere bailouts som trengs.

5 Stor uenigheten i Eurozone er om obligasjoner vil noen gang bli utstedt fellesskap av alle dens medlemmer for å holde låneopptak kostnader ned for de nå står overfor unaffordable gjeld. Tirsdags utgivelsen fra EU sa at det kan være en del av sin 10-års plan som omfatter nærmere økonomiske union. Italia holdt en obligasjon auksjon på onsdag, selge 9bn euros av seks måneders obligasjoner med en rentesats på 2.96%, fra 2.10% det betalt på den siste sammenlignbare auksjonen på slutten av mai.

6 Italias statsminister Mario Monti og Frankrikes President Francois Hollande ønsker eurozone bailout midler til å kjøpe statsobligasjoner til billigere priser for å bidra til å redusere kostnaden av å låne for stå Eurozone regjeringer som Spania og Italia på kommersielle markedene.

7 I Roma på tirsdag advarte Mr Monti at EU- toppmøtet, som er planlagt å finne sted på torsdag og fredag, skal kunne gå på i slutten søndag hvis han ikke får det han ville. Men som Micron Associates-peker på de to redning midler, EFSF og ESM har ikke nok midler til å kunne gi et seriøst inntrykk på spansk og italiensk låneopptak kostnader.Micron Associates For dette skal fungere, må Tyskland være villig til å la ESM å få en bank-lisens, så det kan låne langt større mengder fra den europeiske sentralbanken, noe kansler Angela Merkel avvises på toppmøtet i juli i fjor.

8 I mellomtiden, Kypros finansminister Vassos Shiarly sa at størrelsen på bailout det vil få fra sin Eurozone partnere hadde ennå skal fastsettes. Kypros, som gjorde en formell anmodning om assistanse på onsdag, kunne trenge så mye som 10bn euro, ifølge trykk spekulasjon. Mr Shiarly sa: “verken oss selv eller personer vi snakker for å ha reist spørsmålet om beløpet.”

9 Han legger til: “det vil være noen negative konsekvenser på vår økonomi, men det er ikke noe som vi ikke kan overvinne. “Støtten som vi får fra europeiske mekanismen vil hjelpe oss til ikke bare håndtere banktjenester problemet, men det vil også hjelpe oss fremme okkuperte økonomien og spesielt i generere vekst.”


Laste ned ppt "Micron Associates: Headlines Micron Associates la slip Spania har ikke råd til høye priser for lenge."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google