Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

NÅ ER DET JUL IGJEN…. Festen startet kl. 11. Alle nissene hilste på hverandre, og fikk tid til å komme i stemning før det ble samling. Tilslutt takka.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "NÅ ER DET JUL IGJEN…. Festen startet kl. 11. Alle nissene hilste på hverandre, og fikk tid til å komme i stemning før det ble samling. Tilslutt takka."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 NÅ ER DET JUL IGJEN…. Festen startet kl. 11. Alle nissene hilste på hverandre, og fikk tid til å komme i stemning før det ble samling. Tilslutt takka vi nissen for alle pakkene, og inviterte han på nissegrøt. Han sa ”Ja, takk, det hadde vært godt”. Etterpå sa vi hade til nissen, og ønska han god tur videre. Vi andre koste oss litt til før grøtfesten var over. Klikk for neste bilde

3 I samlingen tente vi alle fire adventslysene og sang adventssangen til.

4 Etterpå ble historien om juleevangeliet fortalt, flere sanger ble sunget og tilslutt leste vi boken om ”Snekker Andersen og julenissen” (som vi alltid pleier å lese på grøtfesten).

5 Alle koste seg med grøten, og var spente på om det var de som skulle være så heldige og få mandelen i grøten i år. To stykker var det som fant mandelen. De fikk en marsipangris i premie.

6 På slutten var det mange nissebarn som ble litt urolige, for nå hadde de lyst på grøt.

7 Så var det tid for litt leik og moro mens oppryddingen foregikk.

8 Etterpå gikk vi rundt juletreet i barnehagen, og plutselig får vi se en som kikker inn på vinduet.

9 Julenissen! Hurra han kom jo i år også. Vi ba han komme inn, og det ville han gjerne.

10 Nissen fikk også smake på den gode grøten

11 Han hadde med seg en sekk med pakker. Alle pakkene var merket med navn, så nisseungene stod fint og venta til deres navn stod på pakka.

12 Tilslutt takka vi nissen for alle pakkene, og inviterte han på nissegrøt. Han sa ”Ja, takk, det hadde vært godt”. Etterpå sa vi hade til nissen, og ønska han god tur videre. Vi andre koste oss litt til før grøtfesten var over.

13 God Jul og gott nytt år !! Slutt Så var nissefesten over


Laste ned ppt "NÅ ER DET JUL IGJEN…. Festen startet kl. 11. Alle nissene hilste på hverandre, og fikk tid til å komme i stemning før det ble samling. Tilslutt takka."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google