Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

 Oslo er Norges hovedstad og en stor by  Den ligger i Sør- Norge på Østlandet  Oslo er både en kommune, et fylke og en by  Den har litt over 600 000.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: " Oslo er Norges hovedstad og en stor by  Den ligger i Sør- Norge på Østlandet  Oslo er både en kommune, et fylke og en by  Den har litt over 600 000."— Utskrift av presentasjonen:

1

2  Oslo er Norges hovedstad og en stor by  Den ligger i Sør- Norge på Østlandet  Oslo er både en kommune, et fylke og en by  Den har litt over 600 000 innbyggere

3  Jeg har besøkt Oslo. Den er en veldig fin by. Vi kan se her f. eks. Vigelandsparken- den er fantastisk med sine 212 skulpturer av Gustav Vigeland.

4  Når du liker kunst, er det ekstraordinært for deg å være i Oslo, der er det over 50 museer.  Til dere som ikke liker kunst, har Oslo andre opplevelser…

5 En av dem er Tusenfryd. Tusenfryd ligger 20 kilometer fra Oslo sentrum, og er åpen fra april til oktober. Her er en artig vannpark og mange berg- og dalbaner.

6 Jeg liker Oslo fordi det er en stor by, jeg liker støyen i store byer. Oslo er en vakker by, derfor liker jeg den…


Laste ned ppt " Oslo er Norges hovedstad og en stor by  Den ligger i Sør- Norge på Østlandet  Oslo er både en kommune, et fylke og en by  Den har litt over 600 000."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google