Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

All informasjon om profilen er samlet i en Profilmanual på nett. UiBs visuelle profil er enkel, anvendelig og fleksibel! En visuell profil får kun effekt.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "All informasjon om profilen er samlet i en Profilmanual på nett. UiBs visuelle profil er enkel, anvendelig og fleksibel! En visuell profil får kun effekt."— Utskrift av presentasjonen:

1 All informasjon om profilen er samlet i en Profilmanual på nett. UiBs visuelle profil er enkel, anvendelig og fleksibel! En visuell profil får kun effekt når den brukes konsekvent og over tid!

2 Kjært barn med mange navn. Merkevare Branding Identitet Omdømmebygging Synlighet Den grafiske profilen er et kvalitetstempel som brukes til å skille offisiell informasjon gitt av Universitetet i Bergen fra andre typer informasjon. En grafisk profil skal vise: - Hvem vi er (egenart) - Hva som er viktig for oss (verdier) - Hvordan vi ønsker å bli oppfatte (selvbilde)

3 «Verktøykassen» Navnet : Universitetet i Bergen Logo : Emblem + Navn Typografi : Skrifttyper Farger : En definert fargepalett I tillegg finnes råd og anbefalinger: Sosiale medier, bilder osv..oto: Liten fleksibilitet S t o r f l e k s i b i l i t e t Regler for bruk: Hvor skal profilen brukes Hvem kan/skal bruke profilen Hvordan skal profilen brukes


Laste ned ppt "All informasjon om profilen er samlet i en Profilmanual på nett. UiBs visuelle profil er enkel, anvendelig og fleksibel! En visuell profil får kun effekt."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google