Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hvordan får jenter orgasme? Klitorisorgasme: De fleste jenter får lettest orgasme ved stimulering av klitoris. Hos mange jenter kan klitoris være vanskelig.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hvordan får jenter orgasme? Klitorisorgasme: De fleste jenter får lettest orgasme ved stimulering av klitoris. Hos mange jenter kan klitoris være vanskelig."— Utskrift av presentasjonen:

1 Hvordan får jenter orgasme? Klitorisorgasme: De fleste jenter får lettest orgasme ved stimulering av klitoris. Hos mange jenter kan klitoris være vanskelig å finne når man ikke er kåt, men når man blir kåt svulmer klitoris opp, og den blir lettere å finne. Mange jenter synes at klitoris er så følsom at det er vondt å stimulere den direkte. Da kan man stimulere området rundt. Skjedeorgasme: Mange jenter opplever ikke skjedeorgasme, men de som opplever det opplever det oftest ved inntrengning, f.eks. ved fingring eller at penis er inne i skjeden.

2 Hva skjer hvis gutter runker for lenge? Man blir sår.

3 Produserer gutter østrogen? Ja Og, jenter produserer testosteron.

4 Hvor mange stillinger finnes det? Her er det kreativiteten som setter grensen. Misjonærstillingen er den vanligste.

5 Hvor dyp er en gjennomsnittlig vagina? En gjennomsnittlig skjede er ca 10 cm dyp. Dette varierer og den er i tillegg tøyelig/elastisk.

6 Det svir når jeg tisser. Er det vanlig? Nei, det er ikke vanlig. Om det ikke går over bør man oppsøke lege. Det kan tyde på urinveisinfeksjon. Noen kjønnssykdommer kan også forårsake sviing.

7 Hva er vanligst at kommer først i puberteten? Gutter: 1: Kjønnshår og hår under armene 2: Testiklene vokser 3: Penis og indre kjønnsorgan begynner å vokse 4: Første sæduttømming 5: Skjeggvekst Vokser i høyde og muskelmasse under hele puberteten.

8 Hva er vanligst at kommer først i puberteten? Jenter: 1: Behåring av ytre kjønnsorganer, brystene vokser (gjerne i utakt) 2: Skjede, livmor, kjønnslepper og klitoris vokser 3: Menstruasjon 4: Vokser i høyden 5: Hoftene blir bredere, og fettavleiringen i underhuden fremkommer

9 Utflod Rensing av skjeden Normalt klar og forholdsvis luktfri Ved lukt, kan det bety infeksjon (sopp) eller forstyrrelser i bakteriefloraen.

10 Hva er å onanere (masturbere)? Seksuell tilfredsstillelse av seg selv.

11 Hvordan ha sex? Sexskole Lær deg å si ja til det du vil og nei til det du ikke vil. Lær deg å være tydelig på hvor dine grenser går. Lær deg å kysse. Bli kjent med din egen kropp, hvordan du selv blir kåt og får nytelse og orgasme. Bli kjent med kroppen til kjæresten din, hvordan han/hun blir kåt og får nytelse og orgasme. Lær deg å ha det godt seksuelt med deg selv og med partner, uten å ha samleie. Ikke vær redd for ikke å få det til, det er begges ansvar at begge har det deilig. Vis partneren din hva som er godt for deg og spør hva partneren liker. Beskytt deg med kondom så du slipper å være redd for graviditet og smitte. Et samleie blir ikke vellykket om ikke begge er aktive og er kåte nok før samleiet starter. Vent, om du ikke føler deg helt klar. Trygghet gjør sex til en god opplevelse. Kilde: http://www.ung.no/sexogsamliv/2143_Sex_-_og_samleieskolen.htmlhttp://www.ung.no/sexogsamliv/2143_Sex_-_og_samleieskolen.html

12 Når får gutter våte drømmer, og hva er det? Det er at man har en drøm som fører til at man får orgasme. Forekommer både blant jenter og gutter. Oftest etter i årene etter man har blitt kjønnsmoden. Mange opplever det aldri. Det avtar når man blir eldre.

13 Hvor mange orgasmer kan en kvinne oppnå under samleie? Dette er veldig individuelt. Noen kan få flere orgasmer under et og samme samleie. Veldig vanlig å ikke få orgasme. Noen opplever det kun noen få ganger Noen opplever det

14 Finnes det dildoer til menn/gutter? Ja

15 Når er det vanlig å starte å ha samleie? Gjennomsnitt jenter: ca 17 år. Gjennomsnitt gutter: ca 18 år.

16 Hva bruker man en dildo til? Tilfredsstille seg selv.

17 Finnes det kondomer med smak? Ja

18 Kan man ha sex mens man har mensen? Ja. Men, det kan bli litt søl.

19 Hvor ofte har foreldre sex? Oftere enn dere tror og vil vite.

20 Gjør det vondt første gangen man har sex? (for både gutter og jenter) Det kan gjøre vondt for begge. Det er vanligere at jenta får vondt. Viktig å være klar.

21 Går det an å tisse inni personen mens man har seg? Ja, dette er en type fettisj.

22 Er det farlig å ha analsex? Ikke hvis man tar det rolig. Et glidemiddel er nok å foretrekke for de fleste. Pass på med renslighet.

23 Hvordan kan man vite når man er klar til å ha samleie? Det vet man når man er klar for det og når man har en partner man føler seg trygg på.

24 Hvor mange ganger kan man pule i uka? Veldig individuelt. Ømhet og sårhet vil etter hvert sette en begrensning.

25 Hvor lenge må du ha deg for å bli gravid? Veldig varierende. Noen blir gravide på første forsøk. Andre prøver i mange år på å få barn, uten å få det. Om det er varigheten på samleiet det er snakk om, så trenger det bare å være lenge nok til at mannen rekker å ejakulere inn i vagina.

26 Hva gjør pungen? Produserer sædceller.

27 Er det vanlig at gutter måler pikken? Det er ikke uvanlig i alle fall.

28 Hvilke prevensjonsmidler finnes det? Kondom P-pille Spiral P-sprøyte Pessar Avhold Sikre perioder (eggløsningsmåler) («Hoppe av i svingen» er ikke et prevensjonsmiddel)

29


Laste ned ppt "Hvordan får jenter orgasme? Klitorisorgasme: De fleste jenter får lettest orgasme ved stimulering av klitoris. Hos mange jenter kan klitoris være vanskelig."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google