Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Valpekurs oslo. Det er en enorm forskjell i hele opplæringsprosessen mellom å trene en voksen hund og et barn hund dvs. valp. De valpekurs av noen opplæring.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Valpekurs oslo. Det er en enorm forskjell i hele opplæringsprosessen mellom å trene en voksen hund og et barn hund dvs. valp. De valpekurs av noen opplæring."— Utskrift av presentasjonen:

1 valpekurs oslo

2 Det er en enorm forskjell i hele opplæringsprosessen mellom å trene en voksen hund og et barn hund dvs. valp. De valpekurs av noen opplæring instituttet må være godt planlagt av noen Expert Dog Trainer. Det er ikke så enkelt som å ha middag eller lunsj og til slutt gå til sengs. Mange ting må tas vare på mens du trener en Baby Dog. Bortsett fra det, er det også viktig å lære en hund på et tidlig stadium av deres alder, dvs. før valpen blir en voksen hund; fordi senere prosessen ville bli komplisert og dermed blir desperat å styre hunden. I forhold til voksne hunder, er innholdet av baby hunder; raskere tilpasning til forholdet. I Result, valper blir venner av mennesker, raskere enn voksne hunder.

3

4 Betydningen av teknikker og metoder som brukes under trening periode med en valp som ikke kan ignoreres også. Crate Training er også en viktig prosess, som hjelper valpene å bli fast av å leve i et hundebur. Denne treningen gjør at de føler at deres kasse er et trygt og kjent sted med kjent miljø; å leve i den. En vennlig og positivt miljø er også et must, for valpen å tilpasse seg alle typer forhold; senere når en valp vokser til en voksen hund. Det bidrar til de gode atferd, disiplin og oppførsel av en valp; som deretter gjør dem føler seg komfortabel i et menneskelig miljø dvs. etter at de tre i en eldre aldersgruppe.

5

6 De valpekurs på Oslo; spesielt i Norge Dog Trainers Association; er utviklet av et team av erfarne og sertifiserte hundetrenere bare. Medlemmene av denne foreningen har til å sende inn sine erfaringer, kvalifikasjoner og prestasjoner; før de kan skaffe seg medlemskap i denne foreningen. The Dog Trainers valgt for Puppy Training Kurs må gjennomgå en grundig test før de kan praktisk talt vises på bakken; å trene en baby hund. Denne prosessen har blitt opprettet med en intensjon om å gi et vennlig og positivt miljø til valpene. Når en hund er en baby, er det lett å lære dem og gjøre dem en venn av mennesker. Når hunden blir voksen vil si etter at hjernen utvikler seg på sitt høyeste grad; da blir det for vanskelig å kontrollere eller håndtere kjæledyr.

7 Men hvis det er noen spesifikke krav knyttet til trening en valp; det er alltid anbefales å komme i kontakt med hundetrener før du begynner valpekurs i Oslo. Foreningen garanterer for levering av resultater etter ferdigstillelse av sine Dog Kurs. Ingen gir slik garanti fordi hjernen av alle kjæledyr ikke kan antas. Men tilliten til trenere på denne foreningen er verdt; som mange hundeeiere er nå dagene tiltrekker mot denne foreningen; for å trene sine valper.valpekurs Opprinnelig Kilde: https://hundetrenereoslo.wordpress.com/2015/12/16/en-baby-hund-trivsel-og- atferd-begynner-med-valpekurs-pa-oslo/

8


Laste ned ppt "Valpekurs oslo. Det er en enorm forskjell i hele opplæringsprosessen mellom å trene en voksen hund og et barn hund dvs. valp. De valpekurs av noen opplæring."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google