Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

En presentasjon for årsmøtet 2014 Av Kjetil Føreid.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "En presentasjon for årsmøtet 2014 Av Kjetil Føreid."— Utskrift av presentasjonen:

1 En presentasjon for årsmøtet 2014 Av Kjetil Føreid

2 NFF Kvalitetsklubb NFFs handlingsplan for 2012-2015, fokuserer på god kvalitet på all aktivitet. Kvalitetsklubbprosjektet er et system som vil være retningsgivende for det meste av utviklingsarbeidet som gjøres i klubbene våre. Dette bygger videre på «klubben som sjef»- filosofien. Kvalitetsklubb skal være et verktøy for de klubbene som ønsker et helhetlig tilbud til barn og unge i sitt nærmiljø.

3 Fordelt på 4 kategorier - 18 kriterier som setter en standard for gode breddeklubber. Gresvik IF har satt seg som mål å bestå kravene i trinn 1 ila våren.

4 AktivitetOrganisasjonKompetanse Samfunns- og verdiarbeid

5 Rekruttering Sportsplan Treneransvarlig Organisasjonskart og rollebeskrivelser Økonomistyring Oppstartsansvarlig Klubbhåndbok Dommerkoordinator FIKS

6 Lederkompetanse Trenerkompetanse Verdisett Hjemmekamper Retningslinjer barn/ungdom Årlig møte Politiattest Trygge rammer Skader og forsikring

7 Benytte alle muligheter til å tilegne våre ledere og trenere den nødvendige kompetanse. Få folket til å bruke våre nettsider. www.gresvikif.no www.gresvikif.no Implementere kvalitetsklubb i hele foreningen.

8


Laste ned ppt "En presentasjon for årsmøtet 2014 Av Kjetil Føreid."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google