Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Mål for perioden: Sos: Lytte etter beskjeder. Vise omsorg og hjelpe andre. No:. Lese med god flyt og innlevelse. Lære at en fortelling har begynnelse,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Mål for perioden: Sos: Lytte etter beskjeder. Vise omsorg og hjelpe andre. No:. Lese med god flyt og innlevelse. Lære at en fortelling har begynnelse,"— Utskrift av presentasjonen:

1 Mål for perioden: Sos: Lytte etter beskjeder. Vise omsorg og hjelpe andre. No:. Lese med god flyt og innlevelse. Lære at en fortelling har begynnelse, midtdel og avslutning. MaForstå at multiplikasjon er gjentatt addisjon. Lære 3 og 4 gangen. Eng: The farm. Lære uttale og gloser. Samf: Landsdeler i Norge Novemberforestillling: Lære sanger. 2. – 6. november Fokus på: Tro

2 Til hjemmet: Minner om foreldresamtaler denne uka. Multiplikasjon krever mye øving. Det finnes mye kjekt på mange forskjellige nettsider. Dere kan f.eks. prøve på matematematikk.org og Gruble.net. Velg den lille gangetabellen 1-5. På I-pad har vi en app som heter King of math (bilde av en konge). På fredag får vi besøk av forfatter Sarah McIntyre. Hun skal ha workshop med elevene. Vi skal prøve å slutte av til vanlig tid, men ber om forståelse dersom de blir litt forsinket. I novemberprosjektet jobber vi med forskjellige tekster fra Rogaland. Vi skal ha om pendlingen til Amerika på -60 tallet. Mange kom hjem med amerikanske ting. Dersom dere har noe å låne bort, hadde det vært fint. Kostymer for elevene er -60 tall stil. De fleste skal være barn. Skolens nettsider finner du på minskole.no/sorp Å.P. mob 99392266 Samarbeid om høstmandala.

3 1.mandagtirsdagonsdagtorsdagfredag 1.NoTURMaNofelles- samling 2.no‘’gymsamfma 3.ma‘’noma Øve 4.engStasj.øveengStasj 5.øve ‘’ k&høveForfatter- besøk Uke 45 Dette skal du kunne skrive: Molboene bor i Danmark. De kjøpte en robåt. Båten var full av vann. Engelsk: Parents – foreldre, farm – bondegård Back – tilbake, need - trenge Gladmelding: Vi har fått en stor bok-kasse fra SILK. Nå blir det mange nye bøker å velge mellom.

4 Til tirsdag: Les på ark - Skudenes-sang. Ekstra – småbok. Språk arb.b. s. 15 Ma: oppg.b. s. 32-33 Til onsdag: Les på ark – Skudenessang. Ekstra - småbok Ma: se tirs. Til torsdag: Les på ark Rogalandssang. Ekstra – småbok. Skriv diktaten i no.boka. Ma: se tirs. Eng: Skriv de engelske glosene i gloseboka. Ouest: les brevet s. 20. Markér måloppnåelse nederst ( i lag med en voksen). Til fredag: Les på ark Rogalandssang. Ekstra – småbok. Skriv det første verset så fint du kan i norsk-boka. Ma: PC – multi nettsider, 3a, kap. om multiplikasjon Se på målene på første sida og markér hvordan synes du at du når målet i : Klarer å skrive mye sammenhengende Kan telle nokså raskt med 3 og 4 om gangen. Engelsk – klarer å lese når vi har øvd Godt midddels ikke så bra Husk å øve på glosene. Hjemmearbeid uke 45.


Laste ned ppt "Mål for perioden: Sos: Lytte etter beskjeder. Vise omsorg og hjelpe andre. No:. Lese med god flyt og innlevelse. Lære at en fortelling har begynnelse,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google