Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Oppdateringsseminar 5. – 6. februar 2011 Vi ønsker vel å svare nei når vi får dette spørsmålet! Er det risikabelt å fly?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Oppdateringsseminar 5. – 6. februar 2011 Vi ønsker vel å svare nei når vi får dette spørsmålet! Er det risikabelt å fly?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Oppdateringsseminar 5. – 6. februar 2011 Vi ønsker vel å svare nei når vi får dette spørsmålet! Er det risikabelt å fly?

2 Oppdateringsseminar 5. – 6. februar 2011 u Vi kan ved hjelp av matematikk beregne risiko på alle operasjoner, men blir det bare rent teori? u Forberedelse – gjennomføring – oppsummering u Hvis vi forbereder oss grundig før hver avgang og deretter gjennomfører det vi har forberedt, vil risikoen for en uforutsett hendelse være redusert til et minimum. Dette ville vi få bekreftet under oppsummeringen. u Risikoen for at vi ikke har forberedt oss godt nok vil alltid være der, men den er allikevel til en viss grad forutsigbar. u Har vi erfaring nok til denne flyturen? u Har vi sjekket været for hele turen? u Kan turen gjennomføres innenfor flyet begrensninger? u Er magefølelsen for turen helt ok? u Har jeg også forberedt meg på at noe kan gå galt? En mulig nødlanding/ utelanding lang fra folk krever en spesiell forberedelse! u Så som egnede klær, mat, mobiltelefon, kart og kompass osv. u Og, er det noen som har fått beskjed om hvor vi har tenkt oss og når vi vil være tilbake?

3 Oppdateringsseminar 5. – 6. februar 2011 - slutt -


Laste ned ppt "Oppdateringsseminar 5. – 6. februar 2011 Vi ønsker vel å svare nei når vi får dette spørsmålet! Er det risikabelt å fly?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google