Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Økologisk Økonomisk Sosial. Økologisk Økonomisk Sosial.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Økologisk Økonomisk Sosial. Økologisk Økonomisk Sosial."— Utskrift av presentasjonen:

1 Økologisk Økonomisk Sosial

2 Økologisk Økonomisk Sosial

3 Økologisk Økonomisk Sosial

4 Vi sa at Jubelåret 1997var et tidsskille. Hva har skjedd?  Havnesamarbeidet havarert  Kamp om Vegkontoret  Kamp om Mattilsynet  Til dels uenighet om gassrørledning  Felles næringsplan?(Tæl A/S)  Samferdel: S-T vil satse på vei sørover, N-T vil satse på jernbane nord for Trondheim! ……..  Har Trøndelag tilstrekkelig vilje til å møte bevilgende myndigheter med en felles og omforent prioritering av ny infrastuktur?

5 Vi har mulighetene, men da må vi ta noen grep:  Infrastruktur –Vei, jernbane, luftfart- og havneutbygging, energi, bredbånd både med fiber og trådløst. –Barnehager, fritidstilbud, helsevesen –Skoletilbudet –Omforent og prioritert utbygging i hele Trøndelag  NTNU / Sintef og Statoil/Hydro er regionens sterkeste komparative fortrinn –Industrialisering og utvikling av industri i et sterkt økende samspill mellom industrien og akademia (koplinger og kommersialisering)  30 000 studenter til låns. Hvordan utnytter vi den muligheten?

6 Det betyr: 1.Sørg for å levere en regional infrastruktur 2.NTNU skal fortsatt være DET nasjonale tekniske universitetet. 3.Skape attraktive og kreative ungdomsmiljøer.


Laste ned ppt "Økologisk Økonomisk Sosial. Økologisk Økonomisk Sosial."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google