Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

NAV Vennesla Etablert 19 desember 2007. 2011 2011 ble det klare retningslinjer fra politisk hold at vårt store satsningsområdet var unge voksne. Nav Vennesla.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "NAV Vennesla Etablert 19 desember 2007. 2011 2011 ble det klare retningslinjer fra politisk hold at vårt store satsningsområdet var unge voksne. Nav Vennesla."— Utskrift av presentasjonen:

1 NAV Vennesla Etablert 19 desember 2007

2 2011 2011 ble det klare retningslinjer fra politisk hold at vårt store satsningsområdet var unge voksne. Nav Vennesla hadde lenge snakket om å ha et ungdomsteam. Vi søkte om penger til dette satsningsområdet i form av et prosjekt og prosjektstillinger gjennom fylkesmannen.

3 Prosjektet Prosjektet er muliggjort gjennom at det er gitt midler til to prosjektstillinger fra fylkesmannen i Vest-Agder, samtidig som Vennesla Kommune har styrket Nav Vennesla med en ungdomsveileder

4 Etablering av ungdomsteamet NAV Vennesla ungdomsteam var etablert fra mars 2012 Skulle ivareta tettere oppfølging av alle unge i aldergruppen 16-25 år Formålet med etableringen er en faktisk prioritering av unge voksne, for å sikre arbeid og aktivitet er det klare målet for alle som kan og vil jobbe.

5 Utformingen Ungdomsteamet i dag består av 6 veiledere og en avdelingsleder som har det faglige ansvaret. Vi har også en egen enhet på 2.5 årsverk som jobber med rusoppfølgning (STYRK)

6 Tanken bak prosjektet Tanken med å starte opp et ungdomsteam er å utgjør en forskjell gjennom tettere individuell oppfølgning At brukere skal være i en eller annen form for aktivitet til de er tilbake i skole eller fast arbeid

7 5

8 Hvordan jobber vi Vi var veldig usikker på hvordan vi skulle jobbe. Bestemte oss for generalist modellen hvor alle skal jobbe med alt (Unntatt rus) Vi er derfor delt inn på dato, så bruker forholder seg til en veileder

9 Vårt største ønske etter oppstart av ungdomsteamet, var at vi kunne få et nytt tiltak som kunne settes raskt igang Vi ville at tiltaket skulle være utformet så likt en vanlig jobb som mulig, med de krav og forventninger som du blir pålagt i en ordinær jobb. Starten på «teamet»

10 «Teamet» Søker du sosialstønad fredag kan du være så heldig å starte på jobb førstkommende mandag Brukerene får et vedtak angående Teamet og i dette vedtaket spesifiserer vi veldig tydelig våre krav og forventninger Teamet er et lavterskel tilbud, som vi bruker som avklaring, springbrett videre til andre tiltak eller ut i arbeid.

11


Laste ned ppt "NAV Vennesla Etablert 19 desember 2007. 2011 2011 ble det klare retningslinjer fra politisk hold at vårt store satsningsområdet var unge voksne. Nav Vennesla."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google