Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Aurskog-Høland: Landbrukskommunen Ideen om å utvide mulighetene i kommunen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Aurskog-Høland: Landbrukskommunen Ideen om å utvide mulighetene i kommunen."— Utskrift av presentasjonen:

1 Aurskog-Høland: Landbrukskommunen Ideen om å utvide mulighetene i kommunen

2 Vårt fokus  Det beste for Aurskog-Høland, er å bli en landbrukskommune, der det er fokus på å bevare kulturlandskapet.  Kortreist mat  Kollektiv transport  Ettertraktede tilbud i forhold til landbruket  Utdanning (landbruks høyskole)  Helse og sikkerhet

3 Kortreist mat i fremtiden Ved å støtte bøndene, bevarer vi landbruket og verdiene. Vi vil:  at det skal lønne seg å være en bonde – støtte fra staten  legge til rette for bedrifter relatert til jordbruket – slakteri, meieri osv.  ha utdanning relatert til jordbruk – landbruks høyskole  Siden det er vanskelig å være student i Bjørkelangen, vil vi gjøre det enklere ved å bygge studentboliger.

4 Kollektiv transport  Ved å legge til en jernbane, som går gjennom de viktigste tettstedene i Aurskog-Høland, vil vi sikre økning av interesser for tilbud i kommunen.  Man vil også kombinere jobb innbys og familie utenbys, uten tanke på reiseveier.  Ikke bare det, det er også mer miljøvennlig!

5 Sammenhengen mellom mat og transport  Ved å legge til en tog linje vil det gjøre enklere for både kommunen og folk innbys å drive kolonihager.  Det vil gjøre det enklere for folk innbys å drive med landbruks relaterte yrker, uavhengig av hvor man bor.


Laste ned ppt "Aurskog-Høland: Landbrukskommunen Ideen om å utvide mulighetene i kommunen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google