Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hovedstyret VestlandetRogalandØstlandetTrøndelagVestfold Lokalavdeling Østlandet Avd. østlandet har som mål å øke det enkelte medlems innsikt, nettverk.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hovedstyret VestlandetRogalandØstlandetTrøndelagVestfold Lokalavdeling Østlandet Avd. østlandet har som mål å øke det enkelte medlems innsikt, nettverk."— Utskrift av presentasjonen:

1 Hovedstyret VestlandetRogalandØstlandetTrøndelagVestfold Lokalavdeling Østlandet Avd. østlandet har som mål å øke det enkelte medlems innsikt, nettverk og derved konkurransekraft i fagområdet logistikk, og videre være en naturlig møteplass. Vi ønsker å bidra til at medlemmene er oppdaterte og på høyde med utviklingen innen fagområdet. NTLF avd. Østlandet har ca. 180 medlemmer. Vi ønsker å komme i kontakt med flere bedrifter og personer som ønsker å bli medlem av vår forening. Avd. Østlandet arrangerer bedriftsbesøk – vanligvis hos våre medlemsbedrifter. Å dele den kunnskap den enkelte har innen vårt fagområde anser vi som viktig. Hvert år i mars arrangere vi seminar med varierende tema. Turen går til København. Deltagerantallet ligger stabilt på rundt 80. Styret 2003/2004 Leder: Lars Åm Nestleder: Birger Solvang Kasserer: Dorthe Holm Sekretær: Hege Schytz Andersen Styremedlem: Frode Reksten Styremedlem: Cato Hoberg Styremedlem Lili Møller Lokalavdelingens oppgaver Ta seg av saker av lokalavdelingens interesse Orientere medlemmene om utviklingen i fagområdet logistikk Være trendsetter ovenfor skoleverket og universitetet innen fagområdet Henvende seg til en allsidig målgruppe med interesse for transportøkonomi, samferdsel og logistikk Arrangere bedriftsbesøk, dagsseminarer og/eller temamøter med fagtema Arrangere studieturer bla. i forbindelse med fagmesser

2 mar Årsseminar 22. aprBrødrene Dahl (Langhus) Logistikk i teori og praksis maiMessen Logistik & Transport 2004 i Göteborg. Tur til Nordens ledende logistikkmesse. Buss tur/retur Göteborg vil bli satt opp juniOptimale Transportløsninger Confexseminar der NTLF deltar og våre medlemmer tilbys redusert deltageravgift 2. septOslo havn - framtidig knutepunkt eller bortgjemt veikryss? Båttur, foredrag og sensommerarrangement 23. septNexans (Langhus) Elektronisk kommunikasjon med mange transportutøvere – fra anbud til booking oktTransportbrukerkonferansen novLinjegodsforum 25.NovJulemøte. Tema ennå ikke fastlagt Program 2004 Litt om foreningen Norsk Transport- og logistikkforening, NTLF, ble stiftet i 1966 og har ca 600 medlemmer. NTLF henvender seg til en bred og allsidig målgruppe med Interesser for transportøkonomi, samferdsel og logistikk: Strategisk og operativ logistikk Transportøkonomiske spørsmål både for bruker og utøver Samferdsel og infrastruktur, offentlig administrasjon Videregående skoler, høyskoler og universitet IT og telekommunikasjon Kvalitetssikring Formålsparagraf NTLF Foreningens mål er å skape et faglig utviklende forum innen fagområdet logistikk. Ved studiereiser, studiekonferanser, ekskursjoner, foredrag etc., skal medlemmene gis anledning til å holde seg à jour med utviklingen. Ved sin virksomhet skal foreningen fremheve og understreke betydningen det har bedrifts- og samfunnsøkonomisk å ha en velorganisert og rasjonell materialflyt og administrasjon. NTLF og utdannelse NTLF deltar aktivt i utviklingen av utdanningstilbudet innen aktuelle fagemner NTLF har bidratt med betydelige midler til eksamensrettet etterutdannelse og kompetansegivende kurs i logistikk ved høyskoler og NTNU. NTLF skal bidra til at det blir drevet etterutdannelse med sikte på å heve medlemmenes kompetanse. Aktiviteter i NTLF Arrangere bedriftsbesøk og faglige seminarer Studieturer i forbindelse med fagmesser i inn- og utland Forelesninger i fagemner med allmenn interesse for medlemmene Medlemsmøter med faglig og sosialt innhold NTLF samarbeider og har kontakt med Transportbrukernes Fellesorganisasjon Transportens utdanningsråd Høyskoler Nordiske søster organisasjoner Norges Lastebileier Forbund Logistikk- & Transportindustriens Landsforening


Laste ned ppt "Hovedstyret VestlandetRogalandØstlandetTrøndelagVestfold Lokalavdeling Østlandet Avd. østlandet har som mål å øke det enkelte medlems innsikt, nettverk."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google