Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Registrering av testresultater Trinnene i prosessen Logg deg inn på Admin-sidene Opprett en ny test Legg til testresultater Registrer.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Registrering av testresultater Trinnene i prosessen Logg deg inn på Admin-sidene Opprett en ny test Legg til testresultater Registrer."— Utskrift av presentasjonen:

1 Registrering av testresultater www.vintest.net

2 Trinnene i prosessen Logg deg inn på Admin-sidene Opprett en ny test Legg til testresultater Registrer produktet som er testet

3 Innlogging Gå til www.klubbweb.no/admin og logg deg inn med din brukerident og ditt passord.www.klubbweb.no/admin Har du glemt passordet kan du få tilsendt et nytt på epost ved å trykke på lenken ”Glemt passord”

4 Opprett en ny test 1.Klikk på ”Testresultater” i menyen

5 Opprett en ny test 2.Du får nå opp en oversikt over alle tester vinklubben har foretatt 3.Klikk på knappen ”Legg til”

6 Opprett en ny test 4.Du får nå opp bildet for å registrere en ny test 5.Du kan nå velge å fylle inn feltene i dette bildet eller vente med dette til senere 6.For å fortsette registreringen MÅ du trykke på knappen ”Lagre”

7 Opprett en ny test 7.Når testen er lagret dukker det opp en knapp ”Legg til testresultat…” under den røde streken og en knapp ”Velg/endre testet produkt” oppe til høyre i registreringsbildet 8.Du kan nå velge å legge inn hvilket produkt som testes, men forklaringen videre her viser hvordan en blindtest registreres. Vi venter derfor med å registrere mer data om produktet som testes. 9.Trykk på ”Legg til testresultat…” for å komme videre til å legge til testresultat(ene)

8 Legge til resultat(ene) 10.Du må nå velge om dere vil legge inn et samlet resultat for alle eller resultat for hver enkelt av dere. Hvis du velger å legge inn for hver enkelt fullfører du dette bildet og gjentar prosessen fra pkt 9 11.Fyll inn navnet på personen eller personene som har testet. 12.Fyll inn resultater for smak, lukt og evt. en vurdering av produktet 13.Fyll inn antall stjerner dere vil gi produktet sett i forhold til prisen 14.Hvis dere ønsker kan dere legge inn antall poeng på Parkers vinskala ved å trykke på knappen ”…” ved de nederste feltene 15.Når dette er gjort trykker du ”Lagre” og deretter ”Avbryt” for å komme tilbake til forrige bilde 16.Hvis dere legger inn resultat pr. person gjentas nå prosessen fra pkt 9

9 Legge til resultat(ene) 17.Du kommer nå tilbake til bildet for selve testen og kan evt. legge til testresultat for neste person hvis det er ønskelig og gjenta dette til alle resultater for dette produktet er lagt inn. Denne veiledningen viser et tilfelle der man har registrert et felles resultat for alle som var med. 18.Det er nå klart for å legge inn hvilket produkt som er testet. Dette gjøres ved å trykke på knappen ”Velg/endre testet produkt”. Denne knappen brukes da som teksten sier også hvis du har registrert feil produkt eller å gjøre endringer på produktet.

10 Registrere/endre testet produkt 19.Registrering av testet produkt følger en trinnvis prosess 20.Det enkleste er hvis du kjenner vinmonopolets serienummer. Skriv i så fall dette inn i søkefeltet og trykker på ”Søk”. Kjenner du ikke serienummeret kan du skrive hele eller deler av produktets navn inn i søkefeltet i stedet.

11 Registrere/endre testet produkt 21.Hvis produktet var registrert hos www.vintest.net fra før vil det komme opp under pkt. 2 i bildet, og du velger det derfra. www.vintest.net 22.Hvis det ikke fantes fra før, men ble funnet i vinmonopolets liste vil det vises under pkt. 3 i bildet og du trykker på knappen ”Legg til” ved siden av det riktige produktet. 23.Finnes ikke produktet i noen av de to ovenforstående listen må du legge det inn manuelt ved å trykke på knappen ”Legg til” under pkt. 4 Ikke legg til et nytt produkt hvis det allerede finnes under pkt. 2 24.I dette eksempelet fant vi produktet hos vinmonopolet og legger til det riktige produktet ved trykke på ”Legg til”-knappen ved siden av.

12 Registrere/endre testet produkt 25.Ettersom vi nå hentet produktet fra vinmonopolet så vil de fleste data bli fylt ut automatisk. Kjenner du systembolagets serienummer er det fint om du legger inn dette også. 26.Det er også veldig fint om det tas bilde av flasken samt et nærbilde av etiketten slik at disse kan legges inn. Dette gjøres ved å trykke på knappene ”Velg bilde”. Det tar seg absolutt best ut om man tar bilde av uåpnet flaske, men dette er selvfølgelig opp til dere. 27.Trykk til slutt på knappen ”Lagre og bruk i testen”

13 Registrere/endre testet produkt 28.Du kommer nå tilbake til testen og produktdataene er fylt ut. Sjekk at dataene som er satt inn er riktige. 29.Skriv inn navnet på stedet der produktet er testet. F. eks. ”Kari” eller ”Storgata 2” eller hva dere ønsker å benytte. Kan være greit å være litt konsekvent her ettersom testresultatene kan grupperes blant annet på dette feltet. 30.Legg inn årgangen på produktet som er testet. 31.Til slutt trykker du på ”Lagre” og deretter ”Avbryt” og du kommer tilbake til oversikten over alle tester.

14 Til slutt Testresultatet vises nå øverst i listen over testede produkter. Du er nå klar for å registrere neste produkt dere har testet denne dagen. Ønsker du å endre noe i testen trykker du på ikonet helt til venstre i kolonnen Rediger. Husk at denne listen viser tester av et gitt produkt en gitt dag. Skal du senere teste samme produkt skal du ikke redigere denne testen, men legge til en ny ved å starte på nytt fra pkt. 1 i veiledningen. LYKKE TIL


Laste ned ppt "Registrering av testresultater Trinnene i prosessen Logg deg inn på Admin-sidene Opprett en ny test Legg til testresultater Registrer."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google