Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

OMDURMAN Av Sara. OMDURMAN Omdurman er en by som ligger ved bredden av Nilen i Sudan,den er en av tre byer som danner hovedstaden i Sudan.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "OMDURMAN Av Sara. OMDURMAN Omdurman er en by som ligger ved bredden av Nilen i Sudan,den er en av tre byer som danner hovedstaden i Sudan."— Utskrift av presentasjonen:

1 OMDURMAN Av Sara

2 OMDURMAN Omdurman er en by som ligger ved bredden av Nilen i Sudan,den er en av tre byer som danner hovedstaden i Sudan

3 BYEN Omdurman er den største byen i Sudan, og er den nasjonale og historiske hovedstaden i Sudan. I Omdurman er det cirka 1 500 000 innbyggere

4 REISE Hvis du vil reise til Omdurman, må du ta fly fra Oslo til Kairo i Egypt, og der tar du et annet fly til Khartoum, så tar du bil til Omdurman

5 KLIMA Klimaet i Omdurman er ørkenklima, alltid varmt og tørt, men det kan bli bedre når det regner i juni og juli.Vinteren er en kort årstid i Omdurman, bare januar og februar.

6 NATUR Naturen er vakker, det er mange sandstrender, og folk tar ofte tur med seilbåt på Nilen om kvelden eller sitter på stranden.

7 SEVERDIGHETR Omdurman er en spesiell by i Sudan, fordi motstanden mot engelsk okkupasjonen startet der, og det er mange historiske steder som representer den tiden, for eksempel Elkhalifa museum og Elkhalifa moskéen.

8 SEVERDIGHETER Bawabet Abdelgaiom er som en barriere rundt Omdurman og alltid har beskyttet byen

9 MARKEDER Byen er også kjent for sine åpne markeder. Det er tre populære, store, åpne markeder. Fiskemarkedet, der man kan kjøpe fersk fisk hver dag om morgenen, eller spise fisk i fiskerestauranter.

10 MARKEDER Et annet marked er kunsthandverk-markedet hvor du kan finne produkter av halm. Det tredje er skinnvare-markedet.


Laste ned ppt "OMDURMAN Av Sara. OMDURMAN Omdurman er en by som ligger ved bredden av Nilen i Sudan,den er en av tre byer som danner hovedstaden i Sudan."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google