Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

1 Arild Kalkvik 1. Desember 2014 Et skrik fra mørket – hvor synlig er kinoen for publikum?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "1 Arild Kalkvik 1. Desember 2014 Et skrik fra mørket – hvor synlig er kinoen for publikum?"— Utskrift av presentasjonen:

1 1 Arild Kalkvik 1. Desember 2014 Et skrik fra mørket – hvor synlig er kinoen for publikum?

2 2 Historisk Kinoene har lange tradisjon for å annonsere i lokal- og distriktsaviser. Dette har blitt gjort på grunn av den kjennsgjerning at gjennom avisen nådde en et bredt publikum. I tillegg representerte avisene en kostnadseffektiv måte å annonsere på – når mange til en relativt lav kostnad. Kilde: Stumfilm.no

3 3 Avis - dekningsgrad Kilde: Medienorge

4 4 Avis – dekningsgrad ulike typer aviser Kilde: Medienorge

5 5 Nettaviser Kilde: Medienorge

6 6 Avis – også i fremtiden? Avisene hevder som følger: Fremdeles største markedskanal Nett kompenserer for negangen til papir Tilbud på andre kanaler innenfor samme mediehus økes Gir stadig større rabatter i forhold til “listepris” på papir Mindre annonsering gir mindre redaksjonell dekning

7 7 MEN - hvem leser avisa? (eksempel Adresseavisen) Kilde: Capa Kinoreklame

8 8 MEN - hvem leser nettavisa? (eksempel Adresseavisen) Kilde: Capa Kinoreklame

9 9 Betaling per leser øker (eksempel Adresseavisen) Kilde: Medienorge

10 10 Trondheim kino Brukt Adresseavisen i alle år. Vår erfaring er som følger: Avis leses av stadig færre De digitale kanalene vi tilbys i tillegg har mindre effekt enn tidligere VG Distributørene finner andre flater mer interessante: Veggreklame Buss-reklame Sosiale medier (Facebook og Instagram) Egen flyer (distribueres på de fleste kafeer i byen) Radioreklame Kinosonen – arbeider med fremtidig CRM-system (Nyhetsbrev) Egenaktiviteter (arrangement og digitale skjermer)

11 11 Egenaktiviteter

12 12 Egenaktiviteter Kan gjøres enkelt Eksempel fra Fosnavåg kino Gi publikum en anledning til å informere andre at de er på kino – og at det er gøy! For mens Netflix i stua er hverdag, så er film på kino en fest!!!

13 13 Arild Kalkvik 1. Desember 2014 Takk for meg!


Laste ned ppt "1 Arild Kalkvik 1. Desember 2014 Et skrik fra mørket – hvor synlig er kinoen for publikum?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google