Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Treff flere relevante FINN-brukere med din annonse Økt synlighet blant anbefalte annonser – 7 dager.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Treff flere relevante FINN-brukere med din annonse Økt synlighet blant anbefalte annonser – 7 dager."— Utskrift av presentasjonen:

1 Treff flere relevante FINN-brukere med din annonse Økt synlighet blant anbefalte annonser – 7 dager

2 Hva gir dette produktet meg? Dette produktet viser annonsen din for relevante FINN-brukere under «FINN anbefaler» både på forside FINN og forside eiendom. Relevansen avgjøres/beregnes basert på tidligere visninger av FINN-annonser for aktuell bruker. Brukerhistorikken avgjør om objektet er interessant for brukeren å se, dersom historikken tilsier at dette er et objekt denne FINN-brukeren ikke burde gå glipp av, dytter FINN din rubrikkannonse inn under «FINN anbefaler» slik at brukeren får akkurat din annonse opp som et objekt FINN anbefaler! I tillegg til dette vil objektet dukke opp under «Lignende annonser» i objektside under kategorien bolig til leie, om det passer med søkehistorikken til FINN-brukeren. Dette finnes kun i denne kategorien foreløpig. Dette øker sannsynligheten for at annonsen vil bli vist for relevante FINN-brukere og gir relevante klikk

3 Forside eiendom Forside FINN.no Objektside Og hvor vil min annonse synes for disse relevante FINN-brukerne?

4 Og til sist – Hvordan får jeg dette på annonsen min og hva vil dette koste meg? Det er så enkelt som en plett å bestille «Økt synlighet blant anbefalte annonser» inne i Admin for bedrifter. Alt ligger klart og til rette for at du skal få de beste og mest relevante klikkene for din annonse. Du bestiller «Økt synlighet blant anbefalte annonser» på samme sted som du gjør endringer i annonsen din inne i Admin for bedrifter – og det beste av alt? Det koster kun 239,- ekskl. mva. per annonse!


Laste ned ppt "Treff flere relevante FINN-brukere med din annonse Økt synlighet blant anbefalte annonser – 7 dager."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google