Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Til foreldre/foresatte for jenter/gutter i alderen 6-12 år Konsum Gruppen Norge AS og Gresvik IF arrangerer for tredje år fotballskole for barn i alderen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Til foreldre/foresatte for jenter/gutter i alderen 6-12 år Konsum Gruppen Norge AS og Gresvik IF arrangerer for tredje år fotballskole for barn i alderen."— Utskrift av presentasjonen:

1 Til foreldre/foresatte for jenter/gutter i alderen 6-12 år Konsum Gruppen Norge AS og Gresvik IF arrangerer for tredje år fotballskole for barn i alderen 6-12 år. Gresvik IF ser det som svært viktig å gi dette tilbudet til alle medlemmer i nevnte årskull i sin egen klubb dette med tanke på tilhørighet og ikke minst klubben der alle skal trives. Dette tilbudet gjelder først og fremst de som er medlemmer i klubben, men vi vil også sende ut invitasjonen til noen andre lokale klubber. NB! Begrenset antall plasser! Fotballskolen har vært fulltegnet de siste to år! Første mann til Mølla!! Våre planer er: Fotballskole fra mandag 22 juni til torsdag 25 juni for barn i alderen 6-12 år Sted: Trondalen Aktiviteter: Fotball, 2 kvalitetsøkter pr. dag med dyktige og skolerte instruktører fra Gresvik IF. Fotballskolen starter kl 10:00 alle dager og avsluttes kl 14:30 alle dager Vi spiser lunsj ca 12:00. Innsjekk mandag 22 juni fra kl 09.00. Tirsdag til torsdag er innsjekk mulig fra 09.30. Alle deltakere vil få en Gresvik IF fotballskole T-skjorte og fotball. Frukt og lunsj serveres hver dag. (ta med egen drikkeflaske med navn) Ansvarlig for fotballskolen er trenerkoordinator Arne Morten Johannessen Påmelding: Frist for påmelding er fredag 1. mai 2015 Påmeldingen til fotballskolen gjøres til Morten Helminsen på e-post gress-i@online.no Påmeldingen må inneholde: Barnets navn og f.år. Invitasjonen finner du også på www.gresvikif.no Betaling: Pris kr. 800,- pr. deltaker. Søskenrabatt gis med kr. 100,- i reduksjon på deltakeravgiften Deltakeravgiften innbetales til kontonummer: 1121 06 51723 ved påmelding. Dette bekrefter påmeldingen! Det er viktig at innbetalingen merkes med FOTBALLSKOLE, barnets navn og f.år. Kvittering av innbetaling tas med ved registrering av spiller første dag. Vi ber dere fylle ut side 2 og legge denne ved påmeldingsmail.

2 BILDER: I forbindelse med fotballskolen vil det bli tatt en del gruppebilder av deltakerne som Gresvik IF ønsker å legge ut på klubbens hjemmeside og muligens på Mitt FB. Vi vil derfor be dere skrive under på om dere tillater det eller ikke. Jeg/ vi gir tillatelse/ ikke tillatelse til at bilder tatt av mitt/ mine barn kan legges ut på GRESVIK IF's hjemmesider og Mitt FB. _________________________ _______________________ Dato/underskrift foresatt Dato/ underskrift foresatt SKJEMA I FORBINDELSE MED GRESVIK IF`S FOTBALLSKOLE 2015 I forbindelse med at ditt/deres barn deltar på fotballskole i regi av Gresvik IF må vi ha muligheten til å komme I kontakt med dere foreldre/foresatte i tilfelle noe uforutsett skulle inntreffe. Vennligst fyll ut dette skjemaet og legg ved Påmeldingen til fotballskolen. Barnets navn: _______________________________ Fødselsår:__________ Navn foreldre / foresatte:________________________________________ Telefonnummer: ________________________ Navn foreldre / foresatte:________________________________________ Telefonnummer:_________________________ Andre opplysninger som f.eks allergier og eventuelt andre hensyn som vi være oppmerksomme på ______________________________________________________________________________


Laste ned ppt "Til foreldre/foresatte for jenter/gutter i alderen 6-12 år Konsum Gruppen Norge AS og Gresvik IF arrangerer for tredje år fotballskole for barn i alderen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google