Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Vi distribuerer 232.800 gratis aviser! Gratisaviser går ikke inn under uadressert reklame. Snitt i Oslo på de som har reservert seg mot uadressert reklame.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Vi distribuerer 232.800 gratis aviser! Gratisaviser går ikke inn under uadressert reklame. Snitt i Oslo på de som har reservert seg mot uadressert reklame."— Utskrift av presentasjonen:

1 Vi distribuerer gratis aviser! Gratisaviser går ikke inn under uadressert reklame. Snitt i Oslo på de som har reservert seg mot uadressert reklame er 54 % ! Det finnes ikke tall for de som reservert seg mot gratis aviser siden de er så få Vest: Øst:

2 oslobeboere leser en av våre papiraviser! … Kilde: F&M (TNS Gallup) ‘12/1 Målgruppe: Fylke Oslo

3 Alt innhold leveres av Lokalavisene Oslo AS, Edda Media

4 SkjeriOslo – hold deg oppdatert på print, nett og med egen app for iPhone Oslos beste oversikt over kultur, uteliv, shopping og hva skjer m.m.

5 Aktivitetskalender Restaurant og cafe Takeaway Uteliv Shopping Musikk Film Scene For barn Gjøre og oppleve Overnatting Innholdselementer :

6


Laste ned ppt "Vi distribuerer 232.800 gratis aviser! Gratisaviser går ikke inn under uadressert reklame. Snitt i Oslo på de som har reservert seg mot uadressert reklame."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google