Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Et selskap innenfor den tilrettelagte trafikken Per Sundberg Daglig Leder Samres Norge +4746473690.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Et selskap innenfor den tilrettelagte trafikken Per Sundberg Daglig Leder Samres Norge +4746473690."— Utskrift av presentasjonen:

1 Et selskap innenfor den tilrettelagte trafikken Per Sundberg Daglig Leder Samres Norge +4746473690

2 Samres AB Vi finnes i dag i 9 byer Vi er ca. 320 ansatte Vi administrerer og utfører rundt 6 miljoner reiser pr. år for; 90 svenske kommuner 8 landsting 1 norsk kommune ( OSLO ) 1 fylke i Estland Hva gjør vi; Vi spesialiserer oss på å organisere, levere og utvikle trafikk- og informasjonstjenester for våre oppdragsgivere på en kostnadseffektiv måte med høy kvalitet. Vi organiserer anropstyrt trafikk for samfunnet, først og fremst tilrettelagt trafikk, pasientreiser og anropstyrt kollektivtrafikk. Vi håndterer kundeinformasjon og styrer operasjonssentraler for den almenne kollektivtrafikken. Hvordan gjør vi dette; Gjennom gode planleggingsystemer som vi har vært med å utvikle kan vi optimalisere ressursbruk og kostnadsbilde. Vi kan gjennom våre systemer samordne turer slik at vi får en god samkjøringsgrad og dermed lavere kostnader for våre oppdragsgivere.

3 Samres AB Hva tror vi om fremtiden; Vi har gått igjennom en periode hvor mer og mer ønskes og automatiseres. Vår brukergruppe er sårbar i den forstand at det ligger en hindring i deres ordinære kollektivtilbud. Derfor har denne gruppen særordninger og løsninger tilpasset deres behov. Nye generasjoner tilkommer og deres evne til å ta til seg og benytte nye medier eller applikasjoner blir stadig bedre. Både informasjonsflyt og aktiv bruk av app’r vil bli ennå mer fremtredende i tiden som kommer. Da er det viktig å kunne ta signaler og tilbakemeldinger fra brukergrupper og enkelt individer, for å bedre tilbudet eller kunne gjøre deres reiser så enkle som mulig og at opplevelsen skal gjenspeile normale forventninger. Forventet befolkningsøkning krever gode løsninger enten man må utvikle dagens eller komme opp med nye ideer. Samres vil gjerne være med å skape slike løsninger eller utvikle sine allerede velfungerende systemer til å møte fremtidens behov. Tilkjøring til knutepunkter hvor ordinær kollektivtrafikk har sine ruter. Det er viktig at nye generasjoner får tilbud eller løsninger slik at de kan greie å være i den ordinære kollektivtrafikken så lenge som mulig. Dette kan løses gjennom mer skreddersydde ordinære rutebusser, t-baner o.l. slik at terskelen for å bruke det ordinære trafikknettet blir lavere. Men det vil nok alltid være behov for tilrettelagt trafikk utenom den ordinære kollektivtrafiken.


Laste ned ppt "Et selskap innenfor den tilrettelagte trafikken Per Sundberg Daglig Leder Samres Norge +4746473690."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google