Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Litt høyttenking på slutten av årsmøtet.  Digital kompetanse er på offentlige agenda  Bruk av verktøy er gøy  Jeg kan noe, du kan noe. ◦ Sammen kan.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Litt høyttenking på slutten av årsmøtet.  Digital kompetanse er på offentlige agenda  Bruk av verktøy er gøy  Jeg kan noe, du kan noe. ◦ Sammen kan."— Utskrift av presentasjonen:

1 Litt høyttenking på slutten av årsmøtet

2  Digital kompetanse er på offentlige agenda  Bruk av verktøy er gøy  Jeg kan noe, du kan noe. ◦ Sammen kan vi masse  Er det noe å hente hvis vi setter dette i system? ◦ Trenger vi å sette dette i system?

3

4

5

6  Studentene har forventning til undervisningsform  Må tenke på vårt rykte, vår konkurransefaktor  Må ha effektive arbeidsprosesser for utvikling og vedlikehold av kurs  …

7  Vi har lagt undervisningen tilrette slik at ◦ Studentene deler filer i gruppesamarbeid ◦ Studentene leverer besvarelser på wiki ◦ Studentene tar forelesningsnotater under veis og deler på Etherpad  Videogruppen jobber aktivt for å få bedre form på og distribusjon av video i undervisningen  Avdelingen twittrer  …  Men skjer det nok?

8 Hva kreves av digital kompetanse – og har vi det som trengs?

9  Man lager en spesifikasjon av hvilken kompetanse man bør ha  Så tester man i forhold til denne  Og tilbyr opplæring for å dekke gapet  Hvis vi utvikler et slikt opplegg for egen avdeling – kan det da bli en stor eksportartikkel?

10  Et utgangspunkt for å stille krav til digital kompetanse kan være læringsutbyttene i Samarbeidsteknologi  Flere nivå i strukturen Arbeidsområder (prosjektarbeid) Funksjoner (dokumentdeling) Verktøy (Dropbox)

11  Nettbasert prosjektarbeid …. Studentene skal kunne avholde nettmøter med flere enn to parter hvor alle snakker sammen og det vises et felles dokument.… Studenten skal kunne lage rapporter hvor deltakerne kan opprette, dele og endre dokumenter sammen  E-læringsteknikker …. Studentene skal kunne lage video med skjermopptak, film, lyd og bilde og publisere denne på Youtube og i blogg Hvor mange av oss kan dette?

12  Er det en god ide å sette målsettinger for avdelingens digitale kompetanse og teste oss selv?  Vil et tilbud om testing og opplæring være salgbart til andre? ◦ Ledelse: Kartlegge kompetanse ◦ Ansatte: Opplæring i en eller flere funksjoner  Og i så fall, hvordan bør tilbudet jobbes fram?


Laste ned ppt "Litt høyttenking på slutten av årsmøtet.  Digital kompetanse er på offentlige agenda  Bruk av verktøy er gøy  Jeg kan noe, du kan noe. ◦ Sammen kan."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google