Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Det finnes flere forskjellige typer Trening av Hund metoder og teknikker. Noen metoder fungerer bare trene valper og noen metoder fungerer bare mens du.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Det finnes flere forskjellige typer Trening av Hund metoder og teknikker. Noen metoder fungerer bare trene valper og noen metoder fungerer bare mens du."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Det finnes flere forskjellige typer Trening av Hund metoder og teknikker. Noen metoder fungerer bare trene valper og noen metoder fungerer bare mens du trener voksne hunder. Teknikkene; behandling av en hannhund og den kvinnelige hunden; er forskjellige i tillegg. Men noen standard metoder og teknikker fungerer på alle hunder. Dette er profesjonelle treningsmetoder, som er vedtatt bare av dyktige og erfarne trenere. Bare noen få Dog skoler har dyktige instruktører, for å behandle hunder på en skånsom måte. Så, er det viktigste spørsmålet her; hvordan vet du hva som er riktig for ditt kjæledyr? Det er der rollen som anerkjente selskaper som Norge Dog Trainers Association, kommer inn i bildet.

3

4 Noen mennesker protesterer trening valper fordi de er for unge til trening. Denne innvendingen er på grunn av følelsesmessig tilknytning til dyreeiere; med sine hunder. Men det er ikke sant. Hvis en valp er opplært i hans / hennes tidlig alder; så det svarer godt og adlyder eieren; senere når babyen hunden blir forvandlet til en voksen hund. Det er den største fordelen med å trene hundene i sine tidlige aldre. Den mest kritiske av ulike treningsmetoder; er de teknikker knyttet til lydighet trening. Trening av Hund knyttet til etterlevelse er noe som bidrar til å skape et sunt og trygt forhold; av et menneske og en hund. Denne treningen hjelper hunden til å oppføre seg som en ansvarlig medlem av et menneskelig sosial gruppe. Det hjelper hundene til å forstå sitt ansvar; være en del av et menneskelig samfunn.

5

6 Bortsett fra hunden lydighet trening metoden, det finnes flere andre typer treningsmetoder; som for eksempel atferdstrening, kasse trening, agility trening, markør trening, ros trening, tvang trening, luring trening, verdifull trening, og så videre; det er en stor liste. Den historiske utviklingen av trening av hund metoder begynte allerede før 1900. Imidlertid har den tilnærmingen med å trene en hund endret seg de siste årene. På grunn av mye forskning på hundeskoler, spesielt av offiserer av etterforskning byråer; mange nye utbygginger fant sted. Det har ført til en rekke nye dyrevennlig teknikker og fremgangsmåter. Disse spesialiserte teknikker hjelpe etterforskning byråer på et åsted. Bruken av hunder av etterretningsorganisasjoner viser at det er få oppgaver, som bare en hund kan gjøre; ikke et menneske. trening av hundtrening av hund

7

8 Norges Hundetrenerforbund AS har kategorisert sine kurs i to hovedkategorier. Først er det sosial trening, som er for hunden å venne seg til et boligmiljø. Andre er lydighetstrening, noe som er nyttig for politiet. Hundeskolen er også et perfekt sted å hjelpe din valp eller hund akseptere en hund bur. Denne treningen hjelper valper og hunder til å føle beholderen som et kjent sted å leve, og å gjøre dem føler seg trygge; når de er inne i kassen / buret. La dem håndtere dine kjærlige kjæledyr, samtidig gjennom en balanse mellom tilstrekkelig omsorg, primært kreves manerer og obligatorisk disiplin. La trenere bevise at hunden din er din beste venn. Opprinnelig Kilde: https://hundetrenereoslo.wordpress.com/2015/12/23/ulike-typer- trening-av-hund-metoder-og-teknikker/

9


Laste ned ppt "Det finnes flere forskjellige typer Trening av Hund metoder og teknikker. Noen metoder fungerer bare trene valper og noen metoder fungerer bare mens du."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google