Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Det er lydighet som er ansvarlig bak tett binding mellom eieren og hans hund. Uten lydighet, ville det ikke være lett å administrere ting. Lydighet trening.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Det er lydighet som er ansvarlig bak tett binding mellom eieren og hans hund. Uten lydighet, ville det ikke være lett å administrere ting. Lydighet trening."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Det er lydighet som er ansvarlig bak tett binding mellom eieren og hans hund. Uten lydighet, ville det ikke være lett å administrere ting. Lydighet trening er den grunnleggende opplæring for hunder og valper. Det handler om hunden til å adlyde ordre fra sine eiere dvs. å sitte når du blir spurt, å hoppe når du blir spurt, å stå når du blir spurt, for å kjøre når du blir spurt, og så videre. Det er kasse trening som er ansvarlig bak å hjelpe en hund til å justere i miljøet av å leve i et bur. Mennesker trenger hus for husly, bor konge i sitt palass, og en gutt liker et privat rom. På tilsvarende måte en kasse er for hunder. Hvis en valp eller en hund ikke er opplært til å leve i kasse, ville det bli vanskelig å kontrollere dem på et senere tidspunkt.

3

4 Bortsett fra lydighet og kasse trening, er det flere andre typer hundedressur metoder. Noen av dem er: Behavioral Training, Agility Training, negativ forsterkning trening, positiv forsterkning trening, Klikkertrening, Prong krage trening, Potty Training, og så videre. Det er best å trene hunden i en tidlig alder. De valpekurs i forhold til voksen hund klasser er litt annerledes. En valp kan enkelt kontrolleres, men det er for vanskelig å kontrollere og trene en voksen hund. Tidlig trening for valper er alltid anbefalt, fordi det hjelper valpen å enkelt sosialisere med mennesker i tidlig alder. Et menneske barn lærer mest ved tidlig alder, og samme gjelder for andre levende ting også.

5

6 Det er ikke så lett å levere sosialisering opplæring til en moden hund i forhold til en valp. Det har blitt observert at i tidlig alder av hundene, eierne holde kaste bort tid på å spille med valpen. Som og når hunden modnes, eieren identifiserer atferdsproblemer med sine hunder. Det er når de vurderer å sende hunden til Dog Training School. Dette resulterer i forsinkelse for å trene hundene, koster mer enn hva det ville ha blitt koster å trene en valp. og trenere møter også mer problemer med å kontrollere hunden i moden alder.

7

8 Men det er store anerkjente og merkede firmaer som Norges Hundetrenerforbund AS, der trenere er svært multi-dyktige og kvalifiserte nok til å håndtere og styre hundene. De har spesialiserte teknikker og metoder for å kontrollere selv de hundene med verste oppførsel. Men, for å spare tid og penger; fortsatt er det anbefalt å trene valpen på valpekurs, heller enn å vente på valpen for å modnes til en voksen hund. Metodene for hundedressur skoler i forhold til valpe skoler er litt annerledes. Det er et spørsmål om sunn fornuft. Hvordan kan en lærer trene barnehagen student og en student på college; med samme oppførsel, samme metoder, samme disiplin og samme teknikkene? Samme gjelder for hunder og valper. hundedressur

9

10 Hvis du virkelig elsker hunden din og har en intensjon om å trene hunden din for å adlyde ordrene dine; så det kan ingenting være bedre mål enn Norges Hundetrenerforbund AS. De bryr seg med en balanse mellom høflighet og strenghet. Deres kurs er utviklet for utvikling av valper. Intensjonen med trenere her er å forvandle valper til intelligent og smart sensing moden hund. Opprinnelig Kilde: http://valpekurs.webs.com/apps/blog/show/43725743- hundedressur-er-en-art-av-undervisning-%C3%B8ynene-og-mind-av-hund nd-av-hund

11


Laste ned ppt "Det er lydighet som er ansvarlig bak tett binding mellom eieren og hans hund. Uten lydighet, ville det ikke være lett å administrere ting. Lydighet trening."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google