Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Bjørn F. Rørvik Forfatter. Bjørn Fredrik Rørvik er 50år og er en norsk barnebokforfatter. Bjørn Rørvik er født og oppvokst på Jevnaker på Hadeland i Oppland.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Bjørn F. Rørvik Forfatter. Bjørn Fredrik Rørvik er 50år og er en norsk barnebokforfatter. Bjørn Rørvik er født og oppvokst på Jevnaker på Hadeland i Oppland."— Utskrift av presentasjonen:

1 Bjørn F. Rørvik Forfatter

2 Bjørn Fredrik Rørvik er 50år og er en norsk barnebokforfatter. Bjørn Rørvik er født og oppvokst på Jevnaker på Hadeland i Oppland fylke. Foreldrene drev gartneri når Bjørn var liten. Han har jobbet med film- og videoproduksjon, som frilanser for lokalavis, kinomaskinist og radiotekniker. Han har utdannelse i media og kommunikasjon fra Distriktshøgskolen i Volda.

3 Bjørn kan ganske mye om fugler og dyr og liker å reise rundt i Norge på forfatterbesøk. Han bor på Oppsal i Oslo. Bjørn F. Rørvik er kjent for bøkene om Reven og Grisungen. Han har også skrevet Bukkene Bruse på Badeland og om mesterdetektiven Purriot. Flere av bøkene hans er solgt til utlandet.

4 Bjørn F. Rørvik debuterte som forfatter i 1996 med Reddikhaien, en vilter og humoristisk bildebok om den lure reven og den forsiktige grisen.

5 Reven og Grisungen er to kamerater som går igjen i flere av de andre bøkene til Bjørn. Fortellingene om reven og grisen er illustrert av tegneren Per Dybvig. Reven og Grisungen finnes også som lydbøker og PC- spill.

6 Et lite utdrag fra boka MyggsprayenMyggsprayen

7 Bukkene Bruse på badeland og Bukkene Bruse vender tilbake er andre bøker Bjørn Rørvik har skrevet.

8 En liten film om Bukkene Bruse på badelandBukkene Bruse


Laste ned ppt "Bjørn F. Rørvik Forfatter. Bjørn Fredrik Rørvik er 50år og er en norsk barnebokforfatter. Bjørn Rørvik er født og oppvokst på Jevnaker på Hadeland i Oppland."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google