Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

VÅRT ARBEID – 16 prosjekter i 6 land. BISTANDARBEIDET Da Adopsjonsforum ble grunnlagt i 1970 ble det etter kort tid startet opp bistandsarbeid. Opprettelsen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "VÅRT ARBEID – 16 prosjekter i 6 land. BISTANDARBEIDET Da Adopsjonsforum ble grunnlagt i 1970 ble det etter kort tid startet opp bistandsarbeid. Opprettelsen."— Utskrift av presentasjonen:

1 VÅRT ARBEID – 16 prosjekter i 6 land

2 BISTANDARBEIDET Da Adopsjonsforum ble grunnlagt i 1970 ble det etter kort tid startet opp bistandsarbeid. Opprettelsen av bistandsprosjektene var en reaksjon fra adoptivforeldre som hadde hentet barn i deres opprinnelsesland, og som så behovene for de barna som ble igjen. I løpet av siste halvdel av 1970–tallet var flere av dagens prosjekter allerede i gang i land som Bolivia, Colombia og Ecuador. I dag krever eller forventer de fleste samarbeidslandene at Adopsjonsforum har bistandsprosjekter for at man skal få lov til å adoptere. Bistand for barn i dag: 16 prosjekter i seks land Frivillige projektledere og prosjekter ledet fra sekretariatet. Vi har hatt to Norad-prosjekter i Etiopia og Nepal som nå er avsluttet.

3 BISTANDARBEIDET 1.43 millioner overført til prosjekter i utlandet i 2014.

4 BISTANDARBEIDET Budsjett for Bistand for barn i 2014 var på 1.1 million

5 BISTANDARBEIDET Budsjett for Bistand for barn i 2011 var på 2.5 millioner

6

7 FOTOPROSJEKT I COLOMBIA Samarbeid med Oslo Fotomaraton Fotografi valgfag for en skoleklasse i Pasto Barn av internt fordrevne flyktninger 27 kameraer og 200 timer undervisning Første kull uteksaminert i 2014

8 HIV-PROSJEKT I ETIOPIA Fosterfamilie for barn med hiv Samarbeid med AC Børnehjelp og Vofad Fosterhjem for 18 hiv- smittede barn som ikke kan adopteres Familiene får rådgivning, gratis medisinsk oppfølging, mat og brensel.

9 HVORDAN KAN DU BIDRA? Kjøp en gave i nettbutikken vår «Gi en gave med mening» Bli fast giver til et av våre 16 prosjekter Gi en gave online på våre nettsider Kjøp lodd i vårt bistandslotteri Følg oss på www.facebook.com/bistand.for.barn

10

11 TAKK FOR MEG! Se våre hjemmesider www.bistandforbarn.no for mer informasjon om vårt arbeid www.bistandforbarn.no


Laste ned ppt "VÅRT ARBEID – 16 prosjekter i 6 land. BISTANDARBEIDET Da Adopsjonsforum ble grunnlagt i 1970 ble det etter kort tid startet opp bistandsarbeid. Opprettelsen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google