Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Dugnad Erfaring med dugnad Jobb i grupper. Spør hverandre og finn ut hvilke oppgaver de fleste har gjort. Finn også ut om det er noe ingen har vært med.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Dugnad Erfaring med dugnad Jobb i grupper. Spør hverandre og finn ut hvilke oppgaver de fleste har gjort. Finn også ut om det er noe ingen har vært med."— Utskrift av presentasjonen:

1 Dugnad Erfaring med dugnad Jobb i grupper. Spør hverandre og finn ut hvilke oppgaver de fleste har gjort. Finn også ut om det er noe ingen har vært med på.

2 Har du vært med på å… Ja, i Norge Ja, i hjemlandet Nei Rydde ute i nabolaget? Selge vafler, kaker eller lignende på et idrettsarrangement? Lage mat til en familiefest? Annet?

3 Leseforståelse Les plakaten og svar på spørsmålene under. Vårdugnad Styret inviterer til vårens dugnad lørdag 23.04. kl. 11.00. Vi skal rydde, feie og rake uteområdene. Dessuten skal vi male gjerdene ved parkeringsplassen og legge steinheller i inngangen. Vi regner med godt oppmøte, godt humør og bra vær! Etterpå møtes vi alle i Lia til kaffe, saft og kake. Bak gjerne en kake og ta med. Har du ikke anledning til å delta på lørdag, kan du gjerne gjøre en innsats torsdag eller fredag ettermiddag fra kl. 17.00. Vennlig hilsen Styret i Lunden Borettslag. Epost: styret@brllunden.no Mobiltelefon styreleder: 900 35 788 (helst SMS)styret@brllunden.no

4 Spørsmål: 1. Hvor er det dugnad? 2. Hvilken årstid er det? 3. Hvilken dag er det dugnad? 4. Når starter dugnaden? 5. Hva skal de gjøre? 6. Når skal de drikke kaffe? 7. Hvem skal bake kake? 8. Hvem inviterer til dugnad? 9. Hva kan du gjøre hvis du er opptatt den dagen det er dugnad?

5 Forslag til fasit: 1. Hvor er det dugnad? 2. Hvilken årstid er det? 3. Hvilken dag er det dugnad? 4. Når starter dugnaden? 5. Hva skal de gjøre? I Lunden borettslag Det er vår Lørdag 23. april Den starter klokka 11. De skal rydde, feie og rake. De skal også male gjerdet og legge steinheller.

6 Forslag til fasit: 6.Når skal de drikke kaffe? 7.Hvem skal bake kake? 8.Hvem inviterer til dugnad? 9.Hva kan du gjøre hvis du er opptatt den dagen det er dugnad? 9.Hva kan man gjøre hvis man har spørsmål om dugnaden? De skal drikke kaffe etterpå. De som vil, kan bake kake og ta med. Styret i borettslaget. Man kan jobbe torsdag eller fredag ettermiddag fra klokken 17. Man kan sende epost til styret eller SMS til styreleder.


Laste ned ppt "Dugnad Erfaring med dugnad Jobb i grupper. Spør hverandre og finn ut hvilke oppgaver de fleste har gjort. Finn også ut om det er noe ingen har vært med."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google