Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til møte Gutt 16-2 3. mars 2010 Hovedtrener: Toni Bøe Assistenttrener ? Kjell Inge Sundeng kan bistå Toni. Kjell Inge Sundeng kan bistå Toni.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til møte Gutt 16-2 3. mars 2010 Hovedtrener: Toni Bøe Assistenttrener ? Kjell Inge Sundeng kan bistå Toni. Kjell Inge Sundeng kan bistå Toni."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Velkommen til møte Gutt 16-2 3. mars 2010 Hovedtrener: Toni Bøe Assistenttrener ? Kjell Inge Sundeng kan bistå Toni. Kjell Inge Sundeng kan bistå Toni. Oppmann: John Birger Sæthre Assistent ? ikke avklart, ingen på møte meldte seg. ikke avklart, ingen på møte meldte seg.

3 Elverum Fotball Gutt 16 – 2 Elverum Fotball Gutt 16 – 2 Zack Junpengpen (93) ?, Thomas Grøtterud, Morten Håkon Solberg,Martin Hofgaard Sæthre, Per Erlend Mathisen,Ahmed Abdullahi Hussein, Tord Sundeng,Vegard Bakken Øien (K), Eirik Kilen Myhren, Elmahdi Bellhcen. Zack Junpengpen (93) ?, Thomas Grøtterud, Morten Håkon Solberg,Martin Hofgaard Sæthre, Per Erlend Mathisen,Ahmed Abdullahi Hussein, Tord Sundeng,Vegard Bakken Øien (K), Eirik Kilen Myhren, Elmahdi Bellhcen. ’95 Petter Dancke Stølan, Morten Gjerdingen, Magnus Bjørnstad, Christoffer Helgesen, Jacob Glad-Ørbak, Erik Nyheim Halberg, Jonas Borg, Hein Andersen (K), Halvor Skjefstad, Henrik Skotte, Kristian Storsveen, Sondre Lyseggen. ’95 Petter Dancke Stølan, Morten Gjerdingen, Magnus Bjørnstad, Christoffer Helgesen, Jacob Glad-Ørbak, Erik Nyheim Halberg, Jonas Borg, Hein Andersen (K), Halvor Skjefstad, Henrik Skotte, Kristian Storsveen, Sondre Lyseggen. 22 stykker 22 stykker

4 Sesongen 2010 Spillerstallen blir på max. 18. Det betyr at stallen vil bli redusert med 4-5 mann. På kamper reiser vi med 15. spillere. Spillermøte vil bli avholdt torsdag 11/3 etter trening. Her vil de som ikke blir med i stallen videre få beskjed. Vi vil sjekke opp med 3. laget om de trenger spillere og om de som ikke lenger blir med på vårt lag får et tilbud om å være med dem. Spillerstallen blir på max. 18. Det betyr at stallen vil bli redusert med 4-5 mann. På kamper reiser vi med 15. spillere. Spillermøte vil bli avholdt torsdag 11/3 etter trening. Her vil de som ikke blir med i stallen videre få beskjed. Vi vil sjekke opp med 3. laget om de trenger spillere og om de som ikke lenger blir med på vårt lag får et tilbud om å være med dem. På hjemmekampene møter alle spillerene, men alle kan ikke regne med å få spille. På hjemmekampene møter alle spillerene, men alle kan ikke regne med å få spille. Forutsetningene og kriteriene for å bli med i spillerstallen vil bl.a..være; holdninger, frammøte- og innsats på treninger, melde ifra til Toni hvis en ikke kan komme. Over halvparten har ikke gitt beskjed, noe alle har fått beskjed om. Forutsetningene og kriteriene for å bli med i spillerstallen vil bl.a..være; holdninger, frammøte- og innsats på treninger, melde ifra til Toni hvis en ikke kan komme. Over halvparten har ikke gitt beskjed, noe alle har fått beskjed om. Trener og oppmann fikk på møte tillitt til å ta nødvendige beslutninger om ovennevnte. Trener og oppmann fikk på møte tillitt til å ta nødvendige beslutninger om ovennevnte. Kan bli muligheter for hospitering opp til 1. laget. Kan bli muligheter for hospitering opp til 1. laget. Avgjøres av Toni i samarbeid med treneren av 1. laget og ungdomsavd. i Elverum Fotball. Avgjøres av Toni i samarbeid med treneren av 1. laget og ungdomsavd. i Elverum Fotball.

5 Meldt oss på i 2 divisjon gutt 16. Meldt oss på i 2 divisjon gutt 16. OBS NYTT ! Pga. at det ble 11 lag i avd. 04 har kretsen delt opp slik vi kommer i avd. o6 sammen med følgende lag: OBS NYTT ! Pga. at det ble 11 lag i avd. 04 har kretsen delt opp slik vi kommer i avd. o6 sammen med følgende lag: Brumunddal 4, Ottestad 3, Rena, Fart 7. Det blir dobbelt serie, hjemme og bortekamper. Betyr at vi får 8 kamper. Serieoppsett og kamper vil vi komme tilbake til så snart det er klart fra kretsen. Brumunddal 4, Ottestad 3, Rena, Fart 7. Det blir dobbelt serie, hjemme og bortekamper. Betyr at vi får 8 kamper. Serieoppsett og kamper vil vi komme tilbake til så snart det er klart fra kretsen. Målsetting: spille seg opp i 1 divisjon høsten 2010. Målsetting: spille seg opp i 1 divisjon høsten 2010. Trenger foresatte som tar på seg ansvaret for bl.a dugnader, setter opp kjørelister og ansvar for bortekamper. Trenger foresatte som tar på seg ansvaret for bl.a dugnader, setter opp kjørelister og ansvar for bortekamper. Ingen på møtet meldte seg til å ta dette ansvaret. Må være i orden før seriestart. Ingen på møtet meldte seg til å ta dette ansvaret. Må være i orden før seriestart.

6 Treningstider : Treningstider : Tirsdager og torsdager kl 15.00-16.30 Tirsdager og torsdager kl 15.00-16.30 De som driver med andre idretter på vinterstid må minimum være med på en fotballtrening pr uke. De som driver med håndball må kunne ta opp med sin trener slik at de kan stå over ei håndballtrening i uka for å få med seg ei fotballtrening. De som driver med andre idretter på vinterstid må minimum være med på en fotballtrening pr uke. De som driver med håndball må kunne ta opp med sin trener slik at de kan stå over ei håndballtrening i uka for å få med seg ei fotballtrening. Treningsavgift vinter. Treningsavgift vinter. Faktura er sendt ut med avslag på kr 300,-. Er del har ikke betalt for vintertrening, dette må begrunnes og tas opp med Bernt i Elverum Fotball. Faktura er sendt ut med avslag på kr 300,-. Er del har ikke betalt for vintertrening, dette må begrunnes og tas opp med Bernt i Elverum Fotball. VIKTIG ! Alle skal melde fra til Toni på sms hvis de ikke kommer på trening. VIKTIG ! Alle skal melde fra til Toni på sms hvis de ikke kommer på trening.

7 Turneringer Turneringer Elverumsturneringen 2010. Her må foresatte ta ansvar for dugnadsarbeid og sette opp vaktlister ! Elverumsturneringen 2010. Her må foresatte ta ansvar for dugnadsarbeid og sette opp vaktlister ! Turnering til våren: Turnering til våren: Retura Cup, Presterud, Hamar 20. og 21. mars. Passet ikke alle å være med pga bl.a håndball eller deltagelse i andre arrangement. Vi trenger 4 til å kjøre med plass til 4 i hver bil. Liste vil bli satt opp. Kampoppsett kommer. Retura Cup, Presterud, Hamar 20. og 21. mars. Passet ikke alle å være med pga bl.a håndball eller deltagelse i andre arrangement. Vi trenger 4 til å kjøre med plass til 4 i hver bil. Liste vil bli satt opp. Kampoppsett kommer. Briskebyturneringen 5. og 6. juni. Briskebyturneringen 5. og 6. juni. Elverumsturneringen 11-13. juni. Elverumsturneringen 11-13. juni. Eventuelt andre turneringer må ordnes av foresatte. Det var interesse for å bli med i andre turneringer utover ovennevnte. Foresatte ev. ei gruppe må tas seg av dette. Eventuelt andre turneringer må ordnes av foresatte. Det var interesse for å bli med i andre turneringer utover ovennevnte. Foresatte ev. ei gruppe må tas seg av dette. Trener og oppmann ønsker ikke ta på seg denne jobben. Trener og oppmann ønsker ikke ta på seg denne jobben.

8 Viktige satsningsområder: Viktige satsningsområder: Skape godt miljø og gode holdninger i laget. Skape godt miljø og gode holdninger i laget. Møte opp på trening, dårlig fremmøte på flere treninger Møte opp på trening, dårlig fremmøte på flere treninger Helt nede i 8 på trening ! Helt nede i 8 på trening ! Være seriøse, innsats på trening og kamp. Være seriøse, innsats på trening og kamp. Fin gjeng som skal fungere bra sammen og skape et godt idrettslig og sosialt miljø. Fin gjeng som skal fungere bra sammen og skape et godt idrettslig og sosialt miljø. Er det spillere/foresatte som ønsker å ta opp saker de ikke mener fungerer gi beskjed til trener/oppmann. Er det spillere/foresatte som ønsker å ta opp saker de ikke mener fungerer gi beskjed til trener/oppmann. Ha det moro ! Ha det moro !

9 Vi takker for god oppslutning og et bra og positivt møte. Håper vi i sesongen 2010 kan få til gode prestasjoner og en positiv utvikling hos alle spillerne. Vi takker for god oppslutning og et bra og positivt møte. Håper vi i sesongen 2010 kan få til gode prestasjoner og en positiv utvikling hos alle spillerne. Hilsen Toni og John Birger Hilsen Toni og John Birger


Laste ned ppt "Velkommen til møte Gutt 16-2 3. mars 2010 Hovedtrener: Toni Bøe Assistenttrener ? Kjell Inge Sundeng kan bistå Toni. Kjell Inge Sundeng kan bistå Toni."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google