Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Sikkerhet / hvis uhellet er ute Førstehjelp Koordinator – Rune Hahn Kristensen (4 trinn) I bussen og i Hunnedalen Barna skal være fastspent i bussene.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Sikkerhet / hvis uhellet er ute Førstehjelp Koordinator – Rune Hahn Kristensen (4 trinn) I bussen og i Hunnedalen Barna skal være fastspent i bussene."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Sikkerhet / hvis uhellet er ute Førstehjelp Koordinator – Rune Hahn Kristensen (4 trinn) I bussen og i Hunnedalen Barna skal være fastspent i bussene Følg anvisning ved ombordstigning på buss og på parkeringsplassen i Hunnedalen. Alle holder seg samlet i Hunnedalen. Vis respekt for hyttene og privat eiendom. Toalettene på parkeringsplassen skal benyttes. Vi skal ikke motta klager fra hytteeiere i år! Dårlig vær Vurdering om eventuell avlysning tas i samråd med skolen

3 Gausel skole før avreise Oppmøte i god til før skolestart. Elevenes ski skal settes på anvist oppmerket plass ved rundkjøringen. 1 – 4 klasse skolen / 5 – 7 klasse FGI huset Elevene og foredre samles i klasserommene til vanlig tid, 08:15 Det vil bli opplyst om hvilke barn hver enkelt voksen har ansvar for i klasserommet Alle voksne som har ansvar for barn i 1-4 klasse skal følge sin gruppe med barn på bussene. Klassene er fordelt på busser (nummerert) og det vil bli ringt fra trafikkvakt til klasseansvarlig / kontaktlærer når klassen skal gå til bussen. Voksne hjelper med å laste ski/utstyr/bagasje i bussene. Spør gjerne hvem som lett blir bilsyke i buss/bil (sikre plass foran i bussen)

4 I bussen på vei til/fra Hunnedalen Forventninger og spenning fører lett til bilsyke. Ved avreise fra skolen bør alle barn «lette på antrekket» Det er ikke tillatt å spise i bussen. Ha spyposer tilgjengelig. Reserver de første seteradene for barn som lett blir bilsyke, og bytt ved behov. Dersom noen av de minste barna har med seg skobytte er det ok å få dette fikset mens de enda er på bussen.

5 Ankomst i Hunnedalen Bussene må parkere på motsatt side av skiterrenget vi skal benytte «Snøgruppen/bussjåfører» står vakt ved veien ved kryssing ved ankomst / avreise. Aud er ansvarlig i Hunnedalen. Viktig at ingen forlater bussen før beskjed er gitt! Foreldre passer på. Det er mange busser som skal parkeres. Formidle beskjed ved ankomst at en voksen tar ut alle ski fra bussen, barna tar imot ved angitt sted. Bli enige om møtested og foreta opprop av gruppen før avgang. Viktig å være tydelig på at ingen går før klarsignal er gitt. Alle klassetrinn holder seg samlet i Hunnedalen.

6 Hunnedalen

7 Aktiviteter i Hunnedalen Vi forutsetter at hvert klassetrinn / klasse avtaler hva som skal tas med av fellesutstyr og hvilke voksne som har ansvar for hva på turen. Noen tips om hva klassene kan ha med: Spade Ved og opptenningsbriketter, eventuelt engangsgrill. Pølser og brød Litt ekstra solkrem, et par flasker med vann hvis noen blir tørste Enkelt førstehjelpsutstyr (plaster og lignende) Litt ekstra klær (raggsokker, vanter og lignende) Søppelsekker Liggeunderlag Totalettene skal benyttes og en voksen skal følge. Samle gjerne flere barn hvis en først må tilbake til parkerings plassen. Kjeks, appelsiner og Kvikk-lunsj anbefales som ekstra – bensin, men først spiser vi nistepakken/pølsene

8 Avreise Hunnedalen senest 14:15 Beregne god tid før avreise Opprop før avgang til bussene Samling og pakking av ski før en går i bussen Ikke spising i bussen Minne alle om eiendeler ved hjemkomst Hjelpe med å tømme bussene for utstyr

9 Roller og ansvar Som foreldre har du ansvar for en gruppe elever Hva gjør lærer og hva gjør foreldre?


Laste ned ppt "Sikkerhet / hvis uhellet er ute Førstehjelp Koordinator – Rune Hahn Kristensen (4 trinn) I bussen og i Hunnedalen Barna skal være fastspent i bussene."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google