Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Skal du låne penger? Kanskje du burde vurdere et forbrukslån..

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Skal du låne penger? Kanskje du burde vurdere et forbrukslån.."— Utskrift av presentasjonen:

1 Skal du låne penger? Kanskje du burde vurdere et forbrukslån..

2 Det er ikke alltid lett å betale for en ny oppvaskmaskin eller sommerferie fra våre vanlige inntekter, og det er derfor mange av oss trenger litt ekstra kreditt nå og da.

3 Det finnes ulike måter å låne penger på, men en av de mest vanlige er forbrukslån, også kjent som usikret lån. Forbrukslån er ganske enkle: du samtykker til å låne et bestemt beløp over en viss periode, og nedbetaler gjeld i faste månedlige avdrag over lånets løpetid.

4 Budsjettering gjort enkelt Forbrukslån gjør det enkelt å budsjettere fordi du vet nøyaktig hvor mye lånet vil koste og hvor lang tid det vil ta å betale tilbake. Du kan vanligvis låne opp til 250 000 kr over en periode på ett, tre eller fem år. forbrukslån kan derfor være ideelle hvis du ønsker å kjøpe en større eiendel, for eksempel en bil.

5 Noen långivere merker sine lån som billån, eller oppussingslån, men du kan bruke pengene hvordan du ønsker. Du kan også bruke et forbrukslån til å refinansiere annen gjeld.

6 Hus som sikkerhet? Forbrukslån er usikrede lån på den måten at de ikke blir tatt ut ved hjelp av en annen eiendel som sikkerhet. Så, for eksempel, du trenger ikke å sette ditt hjem i fare når du tar opp et forbrukslån, som ville være tilfellet med et sikret lån som for eksempel et boliglån. Det viktigste huskeregelen er at du ikke må låne mer penger enn hva du klarer å betale tilbake!

7 Vet du hva som er de vanligste grunnene til at nordmenn tar opp forbrukslån? Trykk her for å lære mer!her

8 https://www.compareking.no/skal-du-lane-penger-kanskje-du- burde-vurdere-et-forbrukslan


Laste ned ppt "Skal du låne penger? Kanskje du burde vurdere et forbrukslån.."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google