Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Semester 1. Grunnleggende ernæring Praktisk matlagingMatvarekunnskap 2. Samfunnsernæring Mat, globalisering og bærekraft Entreprenørskap i mat og ernæring.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Semester 1. Grunnleggende ernæring Praktisk matlagingMatvarekunnskap 2. Samfunnsernæring Mat, globalisering og bærekraft Entreprenørskap i mat og ernæring."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Semester 1. Grunnleggende ernæring Praktisk matlagingMatvarekunnskap 2. Samfunnsernæring Mat, globalisering og bærekraft Entreprenørskap i mat og ernæring 3.FolkehelsearbeidFolkehelseutfordringerValgemne 4.Folkehelserettet planleggings- og utviklingarbeid Idrettsfaglig basisemnePedagogikk, kommunikasjon 5.Utveksling eller valgemner 6.Ernæringsepidemiologi og bacheloroppgave Valgretning folkehelse og livsstil (Opptakskrav: generell studiekompetanse)

3 Semester 1. Grunnleggende ernæring Generell kjemi Human fysiologi og anatomi 2. Samfunnsernæring Organisk og analytisk kjemi Biokjemi 3. Praktisk matlagingMatvarekunnskap Valgemne eller metodeemne 4.ErnæringsfysiologiMat, globalisering og bærekraft Valgemne 5.Utveksling eller valgemner 6.Ernæringsepidemiologi og bacheloroppgave Valgretning ernæringsfysiologi (Matematikk R1 eller S1 + S2 og Fysikk 1 eller Biologi 1 eller Kjemi 1)

4

5 Semester10 sp 1. Grunnleggende ernæring Praktisk matlagingMatvarekunnskap 2. Samfunnsernæring Mat, globalisering og bærekraft Entreprenørskap i mat og ernæring Ernæring, mat og kultur - årsenhet Kan brukes som breddeår i Bachelorgrad i Ernæring (valgretning Folkehelse og livsstil) Bachelorgrad i Folkehelse Bachelorgrad i Idrett

6 Hva kan studiene brukes til? Bachelorstudiet i ernæring gir en solid grunnutdannelse i ernæring og gir grunnlag for opptak på relevante mastergrads-program på UiA og andre steder (f. eks innenfor folkehelsevitenskap) Årsstudiet i Ernæring, mat og kultur kan brukes som påbygging til andre relevante studier eller som breddeår i bachelorgradene i folkehelse eller idrett Møte med Uia ambassadører 09.11.15

7 Kontaktinformasjon: Elisabet Rudjord Hillesund Studieleder ernæring, mat og helse elisabet.r.hillesund@uia.no Telefon: 38141285 Mobil: 48216988 Kontor: IU 026 Se ellers UiAs nettsider for utfyllende informasjon om studiene


Laste ned ppt "Semester 1. Grunnleggende ernæring Praktisk matlagingMatvarekunnskap 2. Samfunnsernæring Mat, globalisering og bærekraft Entreprenørskap i mat og ernæring."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google