Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Praktisk mat Uke 12. Planlegg- ”Halvtimen” Frokost Lunsj Middag: husk A og B-måltid, ”frimiddager” og minimum 2 fiskemåltider Mellommåltider x 2.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Praktisk mat Uke 12. Planlegg- ”Halvtimen” Frokost Lunsj Middag: husk A og B-måltid, ”frimiddager” og minimum 2 fiskemåltider Mellommåltider x 2."— Utskrift av presentasjonen:

1 Praktisk mat Uke 12

2 Planlegg- ”Halvtimen” Frokost Lunsj Middag: husk A og B-måltid, ”frimiddager” og minimum 2 fiskemåltider Mellommåltider x 2

3 Tips for enklere gjennomføring Stek opp kjøtt, kylling etc Lag ferdig salat Lag porsjonsposer med for eksempel smoothie Lag større middagsporsjon, og bruk restene til lunsj Ha alltid et sunt alternativ tilgjengelig Bruk mindre tallerkener Varier smaker

4 Bruk gjerne for eksempel Adams matkasse, Godt levert og lignende, for variasjon i hverdagen. Her kan man som oftest velge en pakke som er sunn Bruk tallerkenmodellen som et godt hjelpemiddel


Laste ned ppt "Praktisk mat Uke 12. Planlegg- ”Halvtimen” Frokost Lunsj Middag: husk A og B-måltid, ”frimiddager” og minimum 2 fiskemåltider Mellommåltider x 2."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google