Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Medlemsmøte 26.2 2009 Informasjon om hyttene Søkeprosess og kriterier for tildeling Innspill fra medlemmer.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Medlemsmøte 26.2 2009 Informasjon om hyttene Søkeprosess og kriterier for tildeling Innspill fra medlemmer."— Utskrift av presentasjonen:

1 Medlemsmøte 26.2 2009 Informasjon om hyttene Søkeprosess og kriterier for tildeling Innspill fra medlemmer

2 Hytter:

3 Nesbyen: NESBYEN: På Nesbyen ca 260 km fra Sarpsborg har vi ei hytte. Hytta er bygget i 1999 og ligger rett ved Nesbyen alpinsenter, og golfanlegg. Det er fint tur terreng og gode fiskevann i umiddelbar nærhet.

4 Nesbyen forts: Hytta er på 80 kvadratmeter, Stor stue med kjøkkenkrok, 3 soverom nede og en hems i 2. etg. Det er 8 sengeplasser med sengetøy.

5 Nesbyen forts: Det er innlagt dusj og wc med varmekabler i gulv.. Det er bilvei helt frem til hytta sommer og vinter.

6 Nesbyen forts: Hytta er utstyrt med kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin, kaffetrakter og radio med CD/kasettspiller. Det er TV med flere kanaler. I umiddelbar nærhet er det både alpin anlegg, og gode muligheter til å gå på ski vinterstid.

7 Ringebu: VENABUFJELLET /RINGEBU På Venabufjellet 359 km. fra Sarpsborg har vi to hytter på 55 kvm. stue med kjøkkenkrok, tre soverom sengeplass til 8 Alle med sengetøy, men husk å ha med overtrekk. Det er innlagt dusj og wc med varmekabler i gulv.. Det er bilvei helt frem til hyttene sommer og vinter.

8 Ringebu forts: Hyttende er utstyrt med kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin, kaffetrakter og radio med CD/kassettspiller. Det er kabel TV m/video i begge hyttene,. B-hytta er beregnet for allergikere, det er derfor ikke anledning til å ha med dyr på denne hytta. Området inneholder fine merkede turløyper som starter rett ved hytteveggen. Det er også gode fiskemuligheter i nærheten.

9 Ringebu Forts: Alpinanlegget på Spitsbergseter ligger ca. 10 km. unna hyttene. Hafjell og Kvitfjell alpinsentere ligger ca 45 min kjøring unna. Ved Kvitfjell ligger også Hunderfossen familiepark med aktiviteter hele året.

10 Løkkevika: LØKKEVIKA: Fagforbundet Sarpsborg har 7 koselige hytter på Løkkevika. Hyttene er enkelt utstyrt, sengetøy må medbringes. De fleste hyttene har sjøutsikt og skjermet og flott beliggenhet. Kort vei til flott strand med bade og fiskemuligheter. Httene har to soverom med køysenger, stue med kjøkkenkrok og sovesofa, sengeplass til 6. Hyttene er ikke vinterisolert så sesong for disse hyttene er kun i sommer-sesongen

11 Løkkevika forts: Vi leier to båtplasser ved bryggeanlegg i nærheten, der har vi to båter på ca 15 fot, en robåt og en med motor. Det er også en campingplass med plass til ca 15 vogner. Søknad for campingplassen blir innvilget for tre år av gangen.

12 Torrevieja: TORREVIEJA Leiligheten i Torrevieja Spania er helt ny. Leiligheten ligger ca 30 km syd for Alicante.leiligheten er bygget i 2007. Flott leilighet i nytt opparbeidet leilighetsområde ca 3 km fra sentrum av Torrevieja Leiligheten har Tv med norske kanaler, fullt utstyrt med alt man trenger. bla. vaskemaskin. Gangavstand til restauranter, strand og butikker.

13 Torrevieja forts: Stille og rolig område med svømmebasseng tilknyttet komplekset. 2 soverom, to bad og mulighet for 2 ekstra sengeplasser i den ene stua, det er også barneseng i leiligheten (totalt 6 sengeplasser)

14 Torrevieja forts: Flott takterasse, leiligheten har biloppstillingsplass og en liten hage som er inngjerdet. Det går fly fra Rygge og Gardermoen.

15 Bilder Torrevieja:

16

17 Hengere og båt: Hengere/båt Foreningen har også to varehengere og en båthenger som kan leies for kr 50 pr døgn. Leien avtales fortløpende.

18 Søknadsfrister hytter i Norge: Jul- og nyttårshelgen 15.november Vintersesong: Fra 20. februar (fra vinterferie-uken) til 1.mai10.desember Sommersesong: Fra 20. juni til 1.september15. mai. Høstsesong: Fra 1.september til 1. november15. juli.

19 Søknadsfrister Løkkevika: Campingplassen i Løkkevika, Søknadsfrist: 1. mars Sesong: 1. mai-1. oktober

20 Søknadsfrister Torrevieja: Periode 1/5-31/10 1. desember Periode 1/11-30/41. mai

21 Søkeprosess: Medlemer har førsterett til velferdstilbudene våre. Søknad skjer skriftlig enten ved innsending av søknadsskjema eller mail.

22 Søkeprosess forts: Søknadene blir behandlet av hyttestyret rett etter fristens utløp og de som har fått tildelt hytte får skriftlig beskjed. Dersom man svarer ja, er dette bindende. Avbestilling kort tid før avreise blir fakturert dersom hytta ikke blir leid ut til andre

23 Priser: Hytter på fjellet: 1700 pr uke Løkkevika hytter:1200 pr uke Løkkevika camping:2500 pr sesong Torrevieja:2500 pr uke

24 Tildeling av hytter: Der hvor tildeling skjer ved loddtrekning, blir alle søknader sortert etter antall medlemsår i foreningen. og når medlemet hadde hytte sist. Man får to poeng for hvert år man er medlem, full opptjening er 8 år/16 poeng

25 Tildeling av hytter forts: Ved tildeling av hytte etter trekning mister man 8 poeng, det vil da si at det går 4 år før man igjen har full opptjening. Ved avbestilling av slike uker kort tid før avreise, vil det være førstemann til mølla prinsippet som gjelder.

26 Fagforbundet Sarpsborg på nett: www.fagforbundet.no/sarpsborg


Laste ned ppt "Medlemsmøte 26.2 2009 Informasjon om hyttene Søkeprosess og kriterier for tildeling Innspill fra medlemmer."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google