Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Skogolympiaden 2016-Del 1 Litt om oss Vi er 5.trinn på Vestad skole i Elverum, vi er 34 elever. Vi har meldt oss på skogolympiaden fordi vi trives i skogen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Skogolympiaden 2016-Del 1 Litt om oss Vi er 5.trinn på Vestad skole i Elverum, vi er 34 elever. Vi har meldt oss på skogolympiaden fordi vi trives i skogen."— Utskrift av presentasjonen:

1 Skogolympiaden 2016-Del 1 Litt om oss Vi er 5.trinn på Vestad skole i Elverum, vi er 34 elever. Vi har meldt oss på skogolympiaden fordi vi trives i skogen og i nærområde. Denne Power Pointen er laget av 3 elever fra klassen.

2 Vi har vært på flere observasjoner siden vi startet opp med olympiaden, og en av dem var å finne det stygge og det pene i nærområdet Stygt Her ser vi en haug med gamle planker som er kastet i skogen, dette synes vi er stygt. Pent Over Terningåa har de laget en fin liten bru. Dette synes vi er pent. Det var her vi så spor av Beverhogst.

3 Sportegn Vi var på sportegnsjakt, da fant vi mange spor av dyr. B.l.a. harespor, elgbæsj, hestespor, bevertegn og spor etter ekorn som har spist kongler.

4 Aktiviteter i nærområdet Ski Rett ved boligområdet der mange av oss bor har vi en lysløype som går opp til Djupmyrkoia. På Djupmyrkoia er det salg av vafler og noe å drikke. Det er et fint sted og gå til, det er ca. 4,5km til koia fra skolen. Militæret Skogen i nærområdet til skolen blir også bruk til øvelser av militæret. For eksempel skyting. Det heter Terningmoen. Ti på topp Ti På Topp er en turkampanje. Kampanjen varer fra 10. Mai til 10. Oktober. Det er 10 gåturer og 5 sykkelturer. (Totalt 15 turer i Elverum). Alle kan delta i turkampanjen.

5 I skogen Orientering 51 poster står ute på 3 ulike kart: Grundsetmarka, Stavåsen og Svartholtet. Postene står ute til 24. september. Sykling I Elverum er det er mange muligheter for den som ønsker å dra på sykkeltur. De fleste vegene er rimelig flate. Agåssløyfa 51 km Fantasirunden 33km Kynndalsturen 73 km

6 Flere aktiviteter i nærområdet Fiske Terningåa er et vann, der lever det masse ørret som man kan fiske. Vårt uteklasserom heter Langsletta, her har vi pilket i vinter og fått abbor. Ca. 2km fra skolen. Jakt I Elverum er det en jaktorganisasjon, der alle som er jaktintriserte kan være med. Sopp I 2015 var det noe som kalles for høstsopptreff i Elverum. Det er et arrangement hvor over 100 soppelskere samles for å plukke sopp. Vi har sett mye sopp når klassen har plukket bær i skogen.

7 Næringsvirksomhet Ved skolen har vi et hotell som heter Scandic Elgstua. Rett over veien fra Scandic skal de bygge nye Rema 1000. Det påvirker næringsvirksomheten vår.

8 Torvmyra I Torvmyra finner vi malm som vi lager jern av. Det er bare noen steder som vi finner torv i Elverum, for eksempel Torvmyrvegen der det nå har blitt bygd hus.


Laste ned ppt "Skogolympiaden 2016-Del 1 Litt om oss Vi er 5.trinn på Vestad skole i Elverum, vi er 34 elever. Vi har meldt oss på skogolympiaden fordi vi trives i skogen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google