Laste ned presentasjonen
PublisertElisabeth Petersen Endret for 9 år siden
1
HACCP i ASKO Hvilke utfordringer har vi som vareleverandør ?
Knut Aaland, Direktør kvalitet/miljø, JOH-System AS
2
HACCP i ASKO Litt historikk Hvilke utfordringer har vi nå ?
Hvor er vi - status ? ASKO – kontinuerlig fokus/forbedring
3
Litt historikk…. Grossistandelen øker Ferskvarer over grossist
Introdusert for HACCP HACCP kurs - produksjon Etablerte første versjon 2004 – alle ASKO selskaper
4
Hvilke utfordringer har vi ?
Dokumentasjon Kompetanse Opplæring (2200 årsverk) Forståelse Avviksregistrering Temperatur Renhold Skadedyr
5
Hvor er vi nå – status ? ----og da begynner jobben !!!!!
Fareanalysen gjennomført Rutiner under utarbeidelse Alle selskaper etablert HACCP team Forankring i øverste ledelse i alle selskaper Intern revisjon basert på kravene i standarden og egne krav Team ledere inn til opplæring Handlingsplaner Ferdig 6.juni ----og da begynner jobben !!!!!
6
Fokus – forbedring BRC sertifisering
Storage and Distribution (alle moduler) Oppfølging fra tredjepart Eksternt revisjonsselskap
7
Konsekvens av hva vi gjør
Mattrygghet i ASKO Konsekvens av hva vi gjør og ikke gjør og vi vet hva vi skal gjøre !
Liknende presentasjoner
© 2024 SlidePlayer.no Inc.
All rights reserved.